De ce nu e bine să te îmbraci în negru când eşti însărcinată

Sarcina este o perioadă foarte frumoase şi înfloritoare pentru femei, iar acestea trebuie să se bucure din plin de senzaţiile pe care le au în timpul acestui proces. Însă, te-ai gândit vreodată de ce nu e bine să te îmbraci în negru când eşti gravidă?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Negrul subţiază - aşa se spune, dar nu şi în timpul sarcinii, când burtica creşte foarte mult, pentru că pruncul se dezvoltă. Într-adevăr, fiecare femeie poate fi sexy dacă îşi doreşte, dar în timpul sarcinii nu e bine să te expui foarte mult, din cauza copilului. 
 
Forumurile în care se discută despre modă, dar şi despre copii, zumzăie despre o superstiţie din bătrâni, şi anume de ce nu e bine să porţi haine negre în timpul sarcinii.  Tu te-ai gândit vreodată?

 

Răspunsul e unul destul de simplu. Chiar dacă există un doliu, femeile însărcinate ar trebui să evite să se îmbrace în haine negre, deoarece nu ajută la psihicul mamei, dar nici al copilului. Există posibilitatea ca acesta să fie...supărat! Nu se ştie nici până acum dacă superstiţia este una veridică, deoarece mamele care transmit mesaje pe forumuri nu s-au confruntat, încă, cu această problemă. 

 
De asemenea, femeile grave trebuie să poarte culori vesele şi este indicat, spun credincioşii, să se roage pentru binele copilului, binele familiei. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate