De ce nu isi recunoaste Florin Salam baietelul pe care i l-a nascut Roxana Dobre? Dezvaluiri EXCLUSIVE

Roxana Dobre a nascut primul ei baiat in urma cu cateva saptamani. Si, chiar daca Florin Salam spunea ca este mai mult decat fericit ca are inca un baiat, nu s-a grabit deloc sa mearga la Starea Civila pentru a-l recunoaste, micutul purtand numele mamei sale.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

”Noi mai vrem un băiat, neaparat. Mai vrem un baiat, sa aiba si baiatul meu un fratior, sa-l apere, sa fie langă el, sa aiba ajutor. Speram sa ne dea Dumnezeu si un baiat”, spunea Florin Salam, la inceputul anului.

Doar ca, de atunci, pare-se, discursul lui s-a schimbat enorm. Astfel, pe langa faptul ca Roxana Dobre a lipsit la cununia fiicei mai mari a lui Florin Salam, Betty, momentul nasterii lui Simion Stefan, cel de-al treilea copil al cuplului format din Florin Salam si Roxana Dobre, nu a fost marcat asa cum o facea manelistul, pana acum. Mai exact, nicio petrecere, nicio mare bucurie si, extrem de important, cantaretul nu a mers, pana acum, la Starea Civila pentru a-l recunoaste.

Motivul, se spune printre manelisti, este legat de scadalurile pe care le-a avut Roxana Dobre cu Florin Salam la sfarsitul anului, moment in care focoasa bruneta plecase de acasa. Si, spun sursele noastre, dupa impacare, nimic nu a mai fost la fel, in ciuda faptului ca Florin Salam sustine ca o iubeste ca pe ochii din cap pe frumoasa lui partenera de viata si ii spune “sotie” de fiecare data, chiar daca nu s-au casatorit, inca, legal.

Mai mult, ne-au spus sursele noastre, Florin Salam s-ar gandi si la un test de paternitate, iar apoi sa mearga sa isi recunoasca copilul, lucru care, asa cum era de asteptat, a deranjat-o enorm pe Roxana Dobre si, acum, intre ei sunt certuri cat se poate de serioase.

Florin Salam are cinci copii

Din căsnicia cu Fanica (femeia care a incetat din viata in 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calca pe urme, dar care si-a ales muzica pop ca referinta, si un baiat, Dani, artist, la randul lui, de manele. Din relatia cu Roxana Dobre, inceputa in anul 2014, Florin Salam are trei copii, doua fete si, de aproape o luna, un baietel, cel pe care inca nu l-a recunoscut.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate