De ce nu o insoteste Cristian Boureanu pe Valentina Pelinel la evenimente? Am aflat motivul

Cristian Boureanu si Valentina Pelinel formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, in ciuda zvonurile aparute in ultima vreme. Cei doi petrec destul de mult timp impreuna, se ajuta, se sustin si se inteleg de minune.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

Valentina Pelinel si Cristian BoureanuCand vine vorba insa de job-urile lor, Boureanu si Pelinel nu se amesteca unul in treaba celuilalt. Ea stie foarte bine ce are de facut in ceea ce priveste modellingul, iar el stie cum sta cu afacerile.

Si atunci cand vine vorba de participarea la evenimente mondene, de cele mai multe ori, Valentina onoreaza singura invitatiile. “Cristi nu merge cu mine la toate evenimentele. El n-are timp de asa ceva, el e cu afacerile lui. Cateodata ma mai insoteste, cand are timp, dar, in general, merg singura. Nici eu nu merg la foarte multe evenimente pentru ca o mare perioada din an noi locuim la New York, dar atunci cand venim acasa, mergem si la astfel de actiuni”, ne-a declarat Valentina Pelinel.

Cristian Boureanu nu-si poate lua mainile de pe Pelinel! Uite-i cum se giugiulesc in public, ca doi adolescenti!

Video! Cristian Boureanu are cu ce se mandri! UIte ce sexy e Valentina Pelinel cand ia masa in oras!

Valentina Pelinel: “Nu am jucat in scene sexy si nici nu o voi face. Sotul meu, ca si mine de altfel, e gelos!” Intra sa citesti un interviu de senzatie cu sotia lui Cristian Boureanu!

Chiar daca e criza, n-a scazut tariful! Afla cat incaseaza Valentina Pelinel ca sa defileze

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate