De ce nu pot fi de fapt împreună Ella de la Puterea Dragostei și Livian?

În ultima perioadă, glumele și tatonările dintre Ella și Livian i-au făcut pe mulți să creadă că între ei se naște o idilă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

 


In articol:

Zilele trecute, Andreea Pirui a fost cea care a spus ”Mi-am dat seama astăzi că Ella și Livian se plac”, iar prezentatoarea emisiunii Andreea Mantea i-a replicat: ”Abia astăzi?”

fara descriere

De altfel, în ultima perioadă, între Ella și Livian au loc mai multe tachinări, spre gelozia atât a Biancăi, dar și a Ramonei, care pare că râvnește la inima tânărului.

Ei bine, vorbind despre această apropiere dintre Ella și Livian, Manuela, concurenta de la Puterea Dragostei care-i cunoaște bine pe amândoi, spune că între cei doi nu poate fi o altfel  de relație în afara unei prietenii.

fara descriere

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

”Cu siguranță nu este nimic între Ella și Livian și nici nu o să fie nimic între ei, din prunctul meu de vedere. Ella îl iubește foarte mult pe Jador în continuare și nu cred că ar face niciodată pași spre unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, în condițiile în care Ella i-a fost fidelă și l-a respectat enorm pe omul ăsta, Jador. Iar din partea lui Livian... nu cred că vrea nimic, pentru că dacă ar fi fost, ar fi încercat de la început. Pur și simplu, eu cred că sunt prieteni, se joacă și se tachinează, a spus Manuela Oprisiu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, primele declarații despre controversata poză cu ea apărută pe Internet

fara descriere

Bianca de la Puterea dragostei, despre relația cu Livian

Bianca de la Puterea dragostei a făcut noi declarații șocante despre relația cu Livian. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar tânăra continuă să spere la o împăcare, deși lumea nu le mai dă nicio șansă. Cu toate că Livian susține sus și tare că povestea lor de iubire nu mai poate continua, Bianca este convinsă că acesta doar îi testează sentimentele, așa cum a susținut în cel mai recent vlog de pe canalul de YouTube.

Citeste si: S-a aflat! El este noul concurent din casa Puterea Dragostei! E actor și a apărut într-un film cunoscut

fara descriere

Motivul pentru care Livian ar fi încheiat relația cu Bianca ar fi fost implicarea familiei bărbatului, care l-ar fi influențat pe acesta, cel puțin asta susținea concurentul în momentul în care a decis să se despartă de iubita lui. Bianca a vorbit și despre asta în vlog și a spus că Livian nu s-ar lăsa influențat de părinții lui, ci asta vrea el să afișeze. Mai mult decât atât, tânăra din Tecuci este hotărâtă să lupte pentru inima lui Livian.

Citeste si: Nou cuplu la Puterea Dragostei?! Ramona, declarație de dragoste pentru Livian: „Ceva frumos între noi (...). Dragoste”

„Nu m-am plictisit să stau după Livian. Mă gândeam azi la o chestie, fiindcă am văzut că toată lumea este foarte revoltată pentru că mă tot țin după Livian sau așa cum vedeți voi. Dar, dacă stăm să o luăm logic, după ceilalți băieți care mi-au plăcut m-am ținut ceva și am luptat. Pentru niște băieți care nu mi-au dat nimic. Nu cred că Livian ar merita să renunț așa cum îmi spuneți voi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate