De ce nu reușești să slăbești, deși ții dietă și faci sport? Dr Ovidiu Peneș îți spune ce se întâmplă cu organismul tău

De ce nu reușești să slăbești, deși ții dietă și faci sport? Dr Ovidiu Peneș, invitat în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, îți spune ce se întâmplă cu organismul tău.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Sunt multe persoane care nu reușesc să piardă kilogramele, deși s-au apucat de dietă și fac și sport cu regularitate.

Ce se întâmplă cu organismul tău? De ce nu slăbești, chiar dacă faci mișcare și ai grijă să mănânci cât mai sănătos? Dr Ovidiu Peneș a venit și săptămâna aceasta la Teo Show și a împărtășit din cunoștințele și experiența sa.

fara descriere

Dr Ovidiu Peneș: De ce nu slăbești deși ții dietă și faci sport?

În direct la Teo Show, charismaticul doctor Ovidiu Peneș a spus de ce uneori organismul nu reacționează la curele de slăbire și la sesiunile de antrenamente făcute în sala de fitness.

Citeste si: Colonul iritabil. Dieta care vindecă. Ce mâncăm şi ce evităm!

Citeste si: Medicul fals de la Spitalul Ilfov a primit sponsorizări din partea unei mari companii farmaceutice! Deși nu are Bac, ea a participat la ”evenimente științifice” cu banii primiți

Citeste si: Adevărul despre retenția de apă. Ce semne ar trebui să te trimită la doctor. Medicul Ovidiu Peneș spune tot ce ar trebui să știi

"Sunt multe probleme și multe boli care îți blochează metabolismul și nu te lasă să slăbești, indiferent de dieta ținută", a spus dr Ovidiu Peneș.

"Trebuie să ne întrebăm: Ce boală am? Dacă aflu, o tratez și voi putea slăbi!", a completat specialistul invitat în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate