De ce nu şi-a refăcut niciodată viaţa Neti Sandu: ”Am zăcut foarte mult, am suferit, am făcut eforturi să mă regenerez şi să încerc să accept!”

Celebra horoscopistă Neti Sandu este singură la 60 de ani, dar vedeta tv are o explicaţie emoţionantă pentru acest aspect al vieţii ei.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Neti Sandu a împlinit recent 60 de ani, dar afişează în continuare un aer vesel şi tineresc. În spatele aparenţelor însă, celebra horoscopistă ascunde o viaţă nu tocmai simplă, presărată cu tot felul de experienţe, inclusiv cu despărţirea de marea sa iubire, în 1995, chiar înainte să debuteze în televiziune.   

"Înainte să intru la PRO TV s-a întâmplat, cu două săptămâni înainte. Nu a fost vorba de coincidenţă, a fost vorba de mai multe elemente. Situaţia care generase asta era cauzată de un Saturn, care trebuia să încheie un lucru şi pe loc să declanşeze altul. Mai e un lucru. Saturn încheia o etapă, iar Jupiter dădea drumul altei etape. Tocmai pentru că al treilea element intrase în joc s-a întâmplat asta, şi pe care nu îl prefiguram, de-asta astrologia e nemaipomenită, chiar dacă faci raţionamente şi calcule", a dezvăluit Neti Sandu pentru "Adevarul", acum câţiva ani. 

Tot pentru sursa citată, Neti Sandu a mărturisit că nu şi-a mai refăcut niciodată viaţa sentimentală şi din cauza faptului că şi-a pierdut într-un interval relativ scurt bunicii şi mama. "Am zacut foarte mult, am suferit, am facut eforturi sa ma regenerez si sa incerc sa accept. Eu si sora mea ne-am nascut intr-o casa in care erau parintii si bunicii. Veneau foarte multi prieteni, casa era plina si dupa aia au murit toti. De aceea, nu pot sa-mi iau catel sau pisica la gandul ca sigur vor muri, nu mai vreau sa stiu ca va muri cineva si nu vreau sa ma mai expun la o suferinta. Pot sa traiesc cu mine si pentru altii, dar nu mai sunt capabila sa construiesc relatii. Am trait, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refacut viata, poate si pentru ca am trait foarte aproape de sora mea cu nepoatele si tot timpul am fost ca o anexa asimilata a familiei”, s-a confesat Neti Sandu în ziarul Adevărul. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate