De ce nu vrea Fizz să se mai întoarcă la Puterea Dragostei?

Fizz a dispărut pur și simplu de la Puterea Dragostei, în același timp cu Andy și cu None. Se pare că acesta nu vrea să se mai întoarcă în show.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fizz


In articol:

Fizz a spus în urmă cu mai bine de o săptămână, în Gala Puterea Dragostei că se va retrage pentru o perioadă în România, însă nu a precizat când și dacă se va putea întoarce în emisiune.

Ajuns acasă însă, Fizz a spus că nu se mai întoarce și că are planuri mari. ”O să vedeți! Am planuri muzicale. Voi scoate ceva cu Raju, foarte curând”, a spus Fizz.

Citeste si: Ce fotografii au început să circule pe net după ce Simina a recunoscut că e gravidă! Internauții se amuză foarte tare pe seama ei și a lui Alex Zănoagă

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei, târâtă pe podea de Bogdan Mocanu și luată de picioare de Livian! Cum a reacționat concurenta VIDEO

Citeste si: Mihai Borviz, fostul concurent de la Puterea Dragostei, dat de gol! ”O mai iubește pe fosta soție, Miki”

fizz

Fizz a spus că nu se mai întoarce la Puterea Dragostei. Nu vrea să vorbească despre concurenți

Se pare că Fizz a fost deranjat de discuțiile cu unii concurenți de la Puterea Dragostei. El a avut în principal certuri cu Bogdan Mocanu, dar și cu Bianca. După ce a plecat din show, Fizz le-a spus fanilor săi că nu vrea să vorbească despre nici un alt concurent de la Puterea Dragostei.

”Am primit o educație aleasă de la părinții mei și, pentru că am un caracter frumos, nu voi vorbi niciodată urât despre foștii mei colegi de la Puterea Dragostei. A fost o experiență frumoasă pentru mine, de care îmi voi aduce aminte întotdeauna cu drag. Vă mulțumesc că m-ați votat și că ați fost alături de mine”, le-a spus Fizz, fanilor săi de la Puterea Dragostei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate