De ce nu vrea Madalin Ionescu sa se intoarca la tv: "De multe ori in televiziune..."

Madalin Ionescu nu mai apare la televizor, insa are o emisiune a lui pe care o desfasoara pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Desi nu mai apare pe micul ecran, Madalin Ionescu este multumit cu viata lui de acum. Fostul prezentator are propria emisiune pe care o desfasoara pe Facebook si spune ca asa se simte mai apropiat de fani. El nu exclude varianta de a se intoarce in televiziune, insa momentan relatia pe care o are cu fanii lui reprezinta un avantaj mare in ceea ce face acum. 
 
"Eu prezint pe Facebook in aceaste perioada, dar vreau sa le spun celor care ma urmaresc si care ma asteapta sa revin in telelviziune ca primesc oferte foarte des din televiziuni. Am mai spus-o. Si le mutlumesc celor care in continuare sunt atenti la ce fac, managerilor din televiziune in special, insa nu am gasit in acest moment un echilibru intre modul in care vad eu viata mea si piata si propunerile cu care m-am intalnit. 
 
Poate ca vom ajunge la un numitor comun si... Insa ma simt foarte bine aici, vorbind cu voi direct. De multe ori in televiziune pierzi contactul direct cu telespectatorul, adica nu prea il ai. Pe cand, pe Facebook, cel putin, e atat de interesant, e atat de atractiv, e viu, comunici in permanenta cu oamenii si mi se pare extraordinar", le-a spus Madalin Ionescu fanilor lui. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate