De ce o aşteaptă cu nerăbdare Faimoasa Lili Sandu pe Războinica Betty Olaru şi ce vrea să facă cu fosta adversară de la Exatlon

Faimoasa Lili Sandu este nerăbdtoare să o vadă faţă în faţă pe Războinica Betty Olaru, una dintre adversarele ei din acest sezon al Exatlon România.

Autor: Radu C. Munteanu

Ba chiar mai mult, frumoasa cântăreaţă este hotărâtă să aibă o discuţie cât se poate de serioasă cu Războinica, dar una care, din fericire, nu implică niciun conflict.

Mai exact, a recunoscut Lili Sadu, ea o simpatizează foarte mult pe Betty Olaru şi o admiră pentru felul ei de a fi şi pentru capacitatea ei ca atletă.

Din acest motiv, vrea ca, din momentul în care Războinica se va întoarce din Republica Dominicană să apeleze la serviciile ei şi să o ttransforme în antrenoarea ei personală.
”Eu m-am înţeles bine cu toată lumea şi de la noi, şi de la Războinici. Ei m-au respectat pe mine, eu pe ei, chiar dacă şi-au făcut anumite strategii, m-au bucurat chiar că aşa m-au scos la joc mai mult. Sunt, cu toţii, nişte profesionişti, nişte atleţi extraordinari. Îmi place foarte mult de Betty, cu siguranţă voi merge cu ea, la sală, când se va întoarce de acolo. Deja e stabilit, cu ea voi lucra la sală. E adevărat, noi ne mai ştiam de dinainte, pentru că o vedeam la sala la care merg şi eu, dar mi se pare normal să păstrăm o relaţie. Şi de colegialitate, pentru că noi am fost 20 de atleţi acolo, chiar dacă am fost adversari, în viaţa de zi cu zi, cu siguranţă, putem deveni prieteni ”, ne-a spus, în exclusivitate, Lili Sandu.


Lili Sandu este o actriţă şi cântăreaţă română. Cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scenă prin intermediul Şcolii Vedetelor, iar după ce a absolvit a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Lili a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriţă, având colaborări sezoniere cu diverse case de producţie şi făcându-se remarcată în seriale cu succes din România.

De asemenea, pentru o perioada, a jucat şi rolul de prezentatoare TV a unei emisiuni de succes.
”Nu am făcut sport de performanţă, dar a contat mult în decizia mea faptul că am practicat kickboxing, pilates, jogging pentru sănătate şi pentru a mă menţine în formă. Mă aventurez în această competiţie şi pentru că am convingerea că fiecare dintre noi îşi poate depăşi limitele, poate ieşi din zona de confort şi se poate surprinde pe sine.
Am urmărit primul sezon Exatlon şi am realizat că e mai mult decât o competiţie sportivă, Exatlon înseamnă o stare a minţii, o depăşire a barierelor psihologice şi o dovadă de curaj. Aşadar, plec la acest drum cu bucuria că voi avea şansă să concurez alături de minunaţi sportivi medaliaţi, de la care, cu modestie, voi avea de învăţat!”
, spunea Lili Sandu, una dintre “Faimoasele” celui de-al doilea sezon de Exatlon România, înainte de a intra în competiţie.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

What's UP vorbeşte pentru prima dată despre conflictul cu Lili Sandu! Cearta cu ea l-a făcut să părăsească competiţia Exatlon: „A umplut paharul”

Cum luptă vedetele împotriva ridurilor. Adelina Pestriţu şi Lili Sandu şi-au dezvăluit secretele

Lili Sandu, cu sutienul la vedere prin mall! Imagini paparazzi

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

Se modifică SALARIUL MINIM! Reguli noi pentru milioane de români. Cine îl va primi

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

A murit omul care a dat lumii o idee genială. E folosită pe toată Planeta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies