De ce o iubește Livian pe Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Așa declarație de dragoste își dorește orice femeie, dar doar ea este norocoasa!

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” formează, în ciuda tutror celor care sunt sceptici cu privire la relația lor, un cuplu care reușește să treacă, cu succes, peste toate problemele și bârfele și, mai mult decât atât, să se iubească din ce în ce mai mult.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Și, dacă unii bărbați se tem să descopere defectele iubitei lor, Livian de la ”Puterea Dragostei” recunoaște că iubește la Bianca anumite lucruri de care femeile fug și, mai mult decât atât, sentimentele lui față de ea cresc tocmai pentru că femeia pe care a cunoscut-o în emisiune are micile ei imperfecțiuni.

Citeste si: Despărțire bombă la ”Puterea Dragostei”! Bianca și Livian au luat decizia! ”Avem un anunț foarte, foarte important de făcut”

Citeste si: Livian, Bianca de la Putrea Dragostei și mamele lor sunt deja o familie! Cum au fost surprinși

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” atac dur la Bianca! ”Livian a fost un colac de salvare”

Astfel, plecați într-o croazieră pe Bosfor, cu iahtul, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” s-au îmbrăcat lejer, bruneta preferând o fustă scurtă, albastră, iar tânărul ei iubit, pantaloni scurți, tricou și șlapi. Iar pe iaht, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” au făcut, așa cum s eîntâmplă de obicei când sunt împreună, risipă de gesturi tandre, cei doi pupându-se și atingându-se în fiecare secundă petrecută împreună. Iar la uin moment dat, atunci când, în glumă, i se uita sub riochiță Biancăi, Livian a observat una dintre cele mai frunstrante imperfecțiuni ale femeilor: câteva vergeturi. Doar că, spre deosebire de majoritatea bărbaților care visează la perfecțiunea femeii de lângă ei, Livian de la ”Puterea Dragostei”  a reacționat într-un fel în care demonstrează că sentimentele pe care le are pentru Bianca sunt 100% reale.

fara descriere

”Astea (vergeturile, n. red.), pe mine, mă termină, la modul... Naturalețe!”, a exclamat Livian de la ”Puterea Dragostei”, atingându-le mai tandru ca niciodată, vizibil fericit că Bianca nu se poate lăuda cu intervenții estetice care să o transforme într-una dintre divele plasticate de pe la noi.

Bianca de la ”Puterea Dragostei” și Livian, romantici până în măduva oaselor

În ciuda tuturor piedicilor, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” continuă să formeze un cuplu, iar relația lor pare să fie dominată de un romantism rar văzut în cadrul emisiunii moderate de Andreea Mantea la Kanal D. Mai mult chiar, deși sunt mai tot timpul împreună, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” nu se mulțumesc să se privească în ochi și să își spună cuvinte dulci, ci își trimit bilețele și scrisorele de amor.

fara descriere

”Te admir, ești demnă de așa ceva! TE UBEC (probabil, un diminutiv, romantic, al ”te iubesc, n. red.)! Tinzi spre perfecțiune și îmi împingi limitele prosperității… Tot tu mi-ai demonstrat că am limite! Cu tine uit de multe chestii ca țin de mine, de asta pun excelarea mea pe un loc inferior… Nu îți place, știu… Vreau să te scap de orice nesiguranță! Ești trandafirul ieșit din beton… Exact ca și mine”, i-a scris Livian frumoasei Bianca de la ”Puterea Dragostei”, dovedind că relația lor este mult mai serioasă decât și-ar putea închipui careva.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate