Vedete

De ce poarta, de fapt, Carla's Dreams masca pe chip? "Ma ajuta sa..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


De ce poarta, de fapt, Carla's Dreams masca pe chip? "Ma ajuta sa..."
icon photo
Carla's Dreams este solistul din Republica Moldova care a ajuns sa aiba un succes imens in Romania. Piesele, dar si controversa starnita in jurul aparitiilor sale, i-au crescut notorietatea.


Daca pana acum multi credeau ca solistul alege sa poarte masca pentru a nu fi recunoscut pe strada sau pentru a mentine anvergura din jurul lui, cantaretul a facut o confesiune.


"E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot pot fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis…”, a declarat artistul.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune