De ce refuza Ioana Ginghina ideea de a adopta un copil, asa cum au facut Dragos Bucur si Dana Nalbaru. Actrita a facut tratamente de fertilizare nereusite, dar cu toate acestea exclude din start posibilitatea infierii | Video exclusiv

Actrita Ioana Ginghina a abandonat ideea de a mai face un copil cu ajutorul tratamentele de fertilitate si lasa lucrurile sa se intample pe cale naturala.

Distribuie pe:

Autor: Simona Alexa

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au impreuna o fetita, Ruxandra, in varsta de 9 ani. Cei doi actori au o familie frumoasa si o casnicie cu adevarat minunata, iar singurul lucru despre care se poate spune ca le umbreste fericirea in acest moment este lipsa celui de al doilea copil.

Intr-o vreme, pentru a ramane din nou insarcinata, Ioana Ginghina a facut tratamente chinuitoare de fertilitate. Dar cum acestea nu au dat roade, artista a fost nevoita sa renunte la ele si sa accepte ideea ca s-ar putea sa nu mai dea nastere altui copil. Curios este insa faptul ca, desi sansele lor scad de la an la an, sotii Papadopol nu iau in calcul ideea de a adopta un copil parasit de parintii sai naturali.

Totul pare sa aiba legatura nu cu copiii in sine, sau cu vesnicele temeri ale parintilor care infiaza, ci cu spaima cea mare a sotilor Papadopol de a nu face diferente intre copilul lor natural si cel adoptat.

“Sincer nu ne-am gandit la posibilitatea asta (n.r. : a unei adoptii), eu admir pe toata lumea care face pasul asta. Insa, eu lucrez foarte mult cu copiii, pentru ca asta fac in 90% din timp, dar am vazut diverse cazuri. Eu de exemplu cand predau la actorie o am si pe fetita mea, pe Ruxandra, si am observant ca ma port altfel cu copilul meu natural, fata de ceilalti copii din clasa. Asa ca, sincer, mi-ar fi foarte frica sa nu fac diferente intre copilul meu natural si copilul adoptat. Asta ne-a tinut in loc sa facem acest pas. Eu ii admir pe cei care fac acest lucru si mi se par ingeri pe pamant. Vorbesc de oamenii care pot sa adopte si sa creasca alti copiii decat ai lor”, a declarat Ioana Ginghina pentru WOWbiz.ro.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate