De ce refuza sa semneze Vincenzo divortul de Antonia de comun acord! Alex Velea, principalul vinovat: "Negocierile au esuat din cauza..."

Antonia si Vincenzo sunt in plin proces de divort si ambii vor custodia fetitei lor, Maya.

Distribuie pe:

fara descriereSe pare ca Vincenzo nu vrea sa semneze divortul de comun acord din cauza faptului ca nu simte ca ar fi gresit in niciun fel fata de artista.

"A existat o discuţie între noi şi reprezentanţii Antoniei pentru a ne înţelege în privinţa custodiei fetiţei. Noi aveam actele pregătite să punem capăt acestei poveşti, numai că nu s-a mai semnat nimic din cauza lui... Velea. Vincenzo a vrut să lămurească împreună cu Antonia la cine stă fetiţa până va merge la şcoală, când şi cu cine merge în vacanţă, pe scurt, care va fi programul ei de acum încolo. Numai că Antonia a vrut ca în cadrul acestei discuţii să tranşeze şi problema divorţului, cerând să îl încheie acum. Lucru pe care Vincenzo nu l-a acceptat. A spus în felul următor: întâi rezolvăm custodia micuţei şi apoi discutăm şi despre divorţ. Antonia, prin reprezentantul ei, nu a fost de acord, dorind să rezolve neapărat ambele probleme. Niciodată Vincenzo nu va fi de acord să semneze divorţul ca fiind culpă comună. Negocierile au eşuat din cauza lui Velea, nu s-a mai semnat niciun act, aşa că o să ne vedem cu toţii la tribunal la următorul termen al procesului"
, a precizat Catalin Dancu, avocatul familiei Castellano pentru ring.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate