De ce s-a despărțit Bianca Drăgușanu de Alex Bodi! Diva i-a aflat secretul și nici nu a mai stat la discuții

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit la două luni după împăcarea care a șocat pe toată lumea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. Au trecut aproape două luni de când cei doi protagoniști, proaspăt divorțați, se împăcaseră. În luna martie ei anunțau că, deși semnaseră actele de divorț la notar, se iubeau și doreau să își mai dea o șansă unul celuilalt.

Bianca Drăgușanu s-a mutat în casa a afaceristului și  a petrecut cu el perioada de auto-izolare. De câteva zile, însă, lucrurile par să fi luat o altă întorsătură. După două luni în care au pozat în cuplul perfect și părea că nimic nu ar fi putut sta în calea fericirii lor, ea a pus punct relației și s-a mutat înapoit în apartamentul ei.

fara descriere

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi

Bianca Dragușanu a divorțat de Alex Bodi după o serie de certuri publice, scandaluri violente și chiar infidelități. La două săptămâni după separarea oficială, cei doi protagoniști au decis să încerce să își reconstruiască mariajul, mai ales după ce afaceristul din Mediaș a venit într-un suflet din Londra în București pentru a fi alături de blondină.

fara descriere

După ce Alex Bodi i-a făcut o serie de promisiuni divei și au semnat și un contract de confidențialitate pentru ca o posibilă separare să nu țină din nou spătămâni întregi primele pagini ale presei, ei s-au mutat împreună.

Citeste si: Ea este femeia care îi va dăruit o fetiță Augustin Viziru! Fostul concurent de la Survivor a ținut-o ascunsă luni de zile: „Să vadă toată lumea despre cine e vorba”

Citeste si: Prima apariție publică a mamei Elenei Ionescu de la Survivor România. Femeia a făcut dezvăluiri emoționante despre fiica ei

Se pare însă, că Alex Bodi ar fi încălcat deja promisiunile pe care i le-a făcut Biancăi atunci când lupta pentru iubirea. Surse din anturajul lor spun că motivele care au dus la despărțire sunt aceleași ca și înainte: lipsa respectului și infidelitatea lui Alex Bodi, realtează Spynews. De această dată, amândoi ar fi hotărâți să renunțe la această relație.

Înainte de divorțul cu scandal, Bianca Drăgușanu nu a mai suportat tratamentul la care era supusă și a mers să ceară ajutorul autorităților, unde a povestit totul despre momentele de coșmar pe care le-a trăit. Chiar dacă acțiunea  nu a mai avut finalitate pentru că vedeta TV a renunțat, ulterior, la acțiunea din instanță, vedeta a făcut mărturisiri șocante în fața magistraților.

”M-a tras de păr de mai multe ori, m-a bruscat și m-a strâns cu putere în brațe”, ar fi declarat Bianca Drăgușanu în fața autorităților.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate