De ce s-a destrămat trupa Andre. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au spus adevărul

Am aflat de ce s-a destrămat, de fapt, trupa Andre, formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În trecut, trupa Andre s-a despărțit din cauza unor conflicte pe care le-au avut. În prezent, cele două au vorbit despre ce s-a întâmplat atunci, iar de când s-a reunit trupa, sunt din ce în ce mai apropiate!

Citeste si: Tatăl Andreei Bălan, marele absent de la cununia civilă! Cum a aflat că fiica lui se mărită

Andreea Bălan a mărturisit că ea și Andreea Antonescu nu s-au suportat mult timp

Andreea Bălan a vorbit despre relația de prietenie pe care a avut-o cu Andreea Antonescu. Artistele au făcut destăinuiri în fața camerei video despre conflictele pe care le-au avut în trecut, când se destrămase trupa Andre.

„Noi am crezut foarte multe lucruri greșite una despre alta și noi nu ne-am suportat ani de zile sau nu am vrut să ne apropiem una de alta ani de zile. (...) Eu te-am... e mult te-am urât, dar n-am vrut să-mi fii în preajmă, pentru că complexul meu cu vocea a fost mereu din cauza ta și a tatălui tău, care îmi spuneați: tu ești mică, ești blondă, nu știi să cânți, știi doar să dansezi! Eu am devenit cea mai bună dansatoare din showbiz din cauza ta! Din cauza voastră, când eu eram mică, m-ați făcut să mă simt netalentată!”, a spus Andreea Bălan, în vlogul ei.

Citeste si: Gheorghe Dincă, dus la testul poligraf! Ce le-a spus anchetatorilor azi, când i s-a prelungit mandatul de arestare

fara descriere

Citeste si: Cum este descrisă Irina Tănase, de foștii colegi de liceu: „Puțin figurantă cu noi...”

Andreea Antonescu: ”N-ai crezut niciodată”

Andreea Antonescu a făcut mărturisiri incredibile și ea în timpul vlogului. Astfel, artista, prietenă acum cu Andreea Bălan, a mărturisit că a ținut foarte mult la ea!

„Când ne-a fost greu, noi am fost una lângă cealaltă. Dar erau orgoliile atât de mari și frustrările acumulate în Andre atât de multe și preferam atât de mult să ne învinovățim una pe cealaltă și să ne amintim numai ce a făcut cealaltă și faptul că noi n-am greșit, noi n-am făcut nimic, încât tu (n.r. Andreea Bălan) n-ai crezut niciodată că eu te-am iubit pe tine!”, a spus Andreea Antonescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate