Vedete

De ce se cearta Bianca Dragusanu cu Tristan Tate? Am aflat motivul. Asta nu vrea vedeta sa accepte in relatia ei.

Bianca Dragusanu se cearta des cu Tristan Tate. Am aflat de ce.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


De ce se cearta Bianca Dragusanu cu Tristan Tate? Am aflat motivul. Asta nu vrea vedeta sa accepte in relatia ei.icon photo

Bianca Dragusanu este omul surprizelor! Cand toata lumea se astepta sa o vada in bratele lui Philipp Plein care o curteaza asiduu de ceva timp, frumoasa blonda a facut o miscare bomba. S-a impacat cu afaceristul Tristan Tate desi parea ca relatia lor s-a incheiat definitiv.

Ei bine, cei doi au sarbatorit reconcilierea cu o escapada de cateva zile la Cannes, unde fostul luptator a avut grija sa o rasfete pe fosta prezentatoare tv cum se cuvine.

Prietenii Biancai spun ca vedeta se intelege foarte bine cu Tate, comunicarea este excelenta, iar noptile cu adevarat fierbinti.

Un singur "minus" cauzeaza certurile dintre ei. Din cate spun surse din apropierea fostei sotii a lui Victor Slav, aceasta nu ar fi de acord cu viata de noapte a lui Tristan care este un mare amator de cluburi.

"Bianca are un stil de viata sanatos si nu-i place sa piarda noptile. Ea are foarte multa treaba in timpul zilei, are un copil, o afacere de condus, sedinte foto, contracte de imagine si pana de curand avea si doua ore de emisiune in direct de luni pana sambata. Tate ar vrea ca ea sa-l insoteasca in fiecare seara in club, dar ea nici nu se gandeste sa faca un asemenea compromis. De aici pleaca toate certurile.", a declarat o amica a Biancai. 

 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune