De ce spun carcotasii ca Delia o copiaza pe Loredana? Avem aici una dintre dovezile "vestimentare". Uite cum s-a imbracat interpreta hit-ului "Despablito" la Cerbul de Aur si ce a purtat Lori in urma cu un an. FOTO!

Delia o copiaza pe Loredana. Uite dovada.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Delia si Loredana sunt, fara indoiala, doua artiste desavarsite, care cuceresc atat gratie pieselor cat si datorita atitudinii si a show-ului de pe scena. Intre cantarete este o diferenta destul de mare de varsta, dar cu toate acestea ambele au priza la publicul tanar. Si asta pentru ca Lori a stiut sa se reinventeze si este o explozie de energie la fiecare spectacol.

Ce au cele doua de impartit, va intrebati? Ei bine, ele spun ca nimic, ba mai mult, nu s-au "intepat" niciodata, nu au cantat impreuna si nici nu au fost colege la vreun show de talente.

Totusi, este deja un "mit urban" ca intre vedete ar fi un mic razboi...rece. Si totul ar fi pornit de la Cerbul de Aur, unde Delia, care a incheiat a treia zi de festival cu o reprezentatie incendiara, ar fi fost nemultumita ca spectatorii nu s-au distrat ca la concertul Loredanei din seara anterioara.

Ba mai mult, surse din randurile organizatorilor ne-au au spus ca interpreta hit-ului "Despablito" si-ar fi exprimat dezamagirea cand a coborat de pe scena.

Ei bine, si cum zvonurile despre o posibila tensiune intre dive au trezit imediat interesul in lumea mondena, gurile rele isi fac deja treaba si sustin ca in ultima vreme Delia ar incerca sa o copieze pe Loredana.

Iar "marturie" ar fi vestimentatia juratei cu factorul X, de la Cerbul de Aur. Frumoasa blonda a purtat o mantie cu franjuri argintii, de efect, in timp ce Lori a imbracat una asemanatoare, dar aurie, cu un an inainte. Noi nu emitem pareri, doar va aratam imaginile.
 

Vezi pe kfetele.ro dovada celor care sustin ca Delia o copiaza pe Loredana

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate