De ce ținea Mădălina Manole un pistol în casă? De cine se temea artista? Cazul morții de acum 10 ani se redeschide

Mădălina Manole deținea un pistol de calibru 9 mm pentru care obținuse permis port-armă cu un an înainte să moară.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Mădălina Manole ținea în casă un pistol, în anul 2010, atunci când artista a murit în condiții suspecte. Interpreta obținuse permisul pe port-armă de la IGPR pe data de 3 martie 2009, cu un an și patru luni înainte să moară. Informația e cu atât mai ciudată cu cât interpreta nu avea, aparent, motive să se simtă în nesiguranță și nu a avut anturaje periculoase.

Mădălina Manole și-a luat permis port-armă cu un an înainte să moară

Arma pe care Mădălina Manole a deținut-o este un pistol marca Walther de calibru 9 mm. Este vorba de o armă neletală, cu gaze, pentru care, conform legislației în vigoare, este nevoie de permis din partea IGPR.

După moartea Mădălinei Manole, pistolul a ajuns la soțul artistei, Petru Mircea, acesta fiind trecut în certificatul de moștenitor. Ulterior, polițiștii i-au confiscat acestuia pistolul pentru că ”văduvul” nu deținea un permis valabil de port-armă și nu păstra obiectul într-un loc special amenajat, conform legii. Petru Mircea a fost chiar și amendat de polițiști pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și a avut voie să recupereze pistolul doar în momentul în care și-a procurat el însuși un permis.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Cine se va ocupa de redeschiderea cazului morții artistei Mădălina Manole?

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, trupul ei neînsuflețit fiind găsit noaptea de către soțul ei, Petru Mircea. Conform anchetatorilor, artista s-a sinucis prin ingerarea unei substanțe otrăvitoare, variantă susținută și de Petru, care a declarat că soția lui se confrunta cu o gravă depresie.

Citeste si: Fratele Mădălinei Manole strânge bani pentru a redeschide cazul morții artistei! ”E ultimul tren! Ajutați dacă vreți adevărul”

Citeste si: Fratele Mădălinei Manole, declarație șocantă ”Ar fi fost în viața amândoi”

Citeste si: Ce a fost găsit în casa Mădălinei Manole: „Exact ca la Elodia!”

Părinții și fratele Mădălinei nu au crezut niciodată că artista s-a sinucis și l-au acuzat pe Petru Mircea că ar fi implicat în moartea acesteia. A urmat un scandal uriaș în care cele două părți și-au aruncat acuzații grave iar în final, Petru Mircea le-a interzis rudelor soției sale să-și mai vadă vreodată nepotul, adică fiul lui și al Mădălinei Manole.

Acum, fratele Mădălinei Manole a anuțat că dosarul morții Mădălinei Manole ar putea fi redeschis, după implicarea unor specialiști care timp de mulți ani au strâns dovezi care indică faptul că artista nu s-a sinucis. Este vorba despre Mihaela Brooks, profiler de origine română care locuiește în Canada și avocatul Artin Srachizian, cel care va reprezenta familia Mădălinei în procesul care urmează să înceapă.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Detalii șocante! Ultimele cuvinte ale Mihaelei, românca ucisă cu sânge rece de iubitul italian: „Te iubesc...”

Familia Mădălinei Manole, la mormântul artistei! Cum arată tatăl solistei la 9 ani de la dramă FOTO

Dan Negru, mărturisire cutremurătoare la 9 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Complici la crimă”

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Se întoarce iarna în România! Cod Galben de ninsori! Avertisment de ultimă oră de la ANM

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Regina, replică după interviul Prințului Harry. Buckingham este paralizat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies