De ce visam oameni decedati si ce semnificatie au aceste amintiri din subconstient

Ti se intampla adesea sa visezi persoane trecute in nefiinta si nu reusesti sa intelegi de unde vin aceste vise? Ei bine, iata explicatia specialistilor.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere

Potrivit specialistilor in spiritism, oamenii care trec în nefiinta nu inceteaza sa comunice cu noi,  incercand atsfel să ne aline durerea. Nu este un lucru ieşit din comun, motiv pentru care majoritatea oamenilor au vise în care le apar persoane decedate.

Persoanele decedate apar mai des in vise ca în perioada în care erau sănătoase şi mai rar sunt visaţi în perioada lor de boală, în cazul în care decedatul a suferit. De fapt, mereu aceştia apar întineriţi, sănătoşi şi viguroşi. Astfel, persoana dragă pierdută vine ca să ofere linişte şi siguranţă celui care o viseaza, potrivit Perfectmedia.

In functie de circumstantele in care apare cel plecat dincolo in vis, exista mai multe interpretari:


– daca este in viata si participa la actiune ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, insa fara a avea un rol principal, atunci visul este legat de un sentiment latent de dor al persoanei, care doare, fara a fi vorba, insa, de sentimente foarte tulburatoare sau intense.

– daca persoana decedata are un rol important in actiunea din vis si te straduiesti sa o ajuti, inseamna ca simti ca ai lasat ceva nerezolvat intre voi, atunci cand era in viata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate