De dragul familiei, Elena Gheorghe a renuntat la suma de 16.000 de euro! A avut motive intemeiate!

Vedeta este solicitata sa cante atat in Romania, cat si peste hotare pe onorarii considerabile, dar banii nu se situeaza pe primul loc in topul prioritatilor ei.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDe Craciun, chiar daca tariful artistilor se dubleaza, solista prefera sa stea in sanul familiei. Iar daca de obicei petrecea Sarbatorile la Clinceni, la casa parinteasca, anul acesta cadrul actiunii va fi orasul Medias, unde locuieste in prezent fratele solistei.

Frumoasa roscata a primit deja doua propuneri de concerte pentru prima si a doua zi de Craciun, dar le-a declinat fara ezitare, desi putea sa-si rotunjeasca conturile cu suma de 16.000 de euro.

"Petrec intotdeauna Sarbatorile in familie. De doua ori pe an avem parte de aceste momente care pentru mine si familia mea inseamna mult! Anul acesta vom merge toti la Medias, unde locuieste fratele meu, pentru ca imi doresc mult ca cei trei muschetari, fiul meu Nicholas si nepotii Ema si Lucas, sa fie impreuna. Pentru mine Craciunul in familie este unul dintre cele mai frumoase momente si credeti-ma ca ma incarca pozitiv pentru o perioada lunga. Iar acum atmosfera va fi si mai vesela, ca generatia tanara nu ne lasa o clipa sa ne plictisim", a declarat razand vedeta pentru WOWbiz.ro.fara descriereNicholas, baietelul de trei ani al Elenei, il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate