De el s-ar fi indragostit Mihaela Radulescu pe Facebook! Vezi ce mesaje de iubire ii trimitea diva - Daniel ar fi cucerit-o pe Mihaela in cateva luni de zile! Ea ajunsese chiar sa-i scrie declaratii de dragoste si sa-i trimita bani

Mihaela Radulescu l-a acuzat in urma cu o luna pe Daniel Constantin de hartuire si a vrut sa il dea pe mana politiei dupa ce acesta i-ar fi cerut bani vedetei. ##VIDEO131641##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereBarbatul, care s-a imprietenit virtual cu fosta prezentatoare TV, vrea sa spuna si partea lui de poveste si sa lamureasca intreaga situatie care pana in momentul de fata nu ii face deloc cinste. Drept urmare, Daniel a acceptat sa povesteasca in exclusivitate la WOWbiz cum a inceput sa discute cu Mihaeala si cum s-a ajuns la intregul scandal in care a fost tarat.

##VIDEO131639##


fara descrierefara descriere"Era o joaca frumoasa, un flirt, Mihaela are un talent extraordinar sa te faca sa te simti cel mai iubit. Ea este o femeie careia ii place sa flirteze, toata lumea stie asta. Totul a inceput pe Facebook. Am citit un articol despre ea in Catavencii si i se daduse o imagine urata, era luata peste picior. Uitasem ce se intampla in Romania fiind de 3 ani in Italia. Si i-am trimis un mesaj si a doua zi mi-a cerut prietenia, nu ma asteptam la asta, am ramas mirat, nici nu stiam daca e contul ei real sau nu. Atunci am inceput sa discutam pe wall. Dupa ceva timp mi-a trimis un mesaj in care mi-a spus ca ii face placere sa ma vada pe pagina ei si ca i-ar placea sa ma fiu mai des acolo. Ea este activa si mai mult decat prietenoasa pot spune.

Mi-a mai spus ca de cand am aparut acolo lucrurile au devenit mai vioaie si ca ar vrea sa ma vada mai des acolo. La un moment dat chiar mi-a scris ca 'ar vrea sa imi spuna mai multe, dar nu poate'. Am schimbat si mesaje in privat si am dovezi, dar vreau sa fiu discret. Aveam 2.000 de discutii. Ea a inceput flirturile si eu le-am pus la suflet si am inceput sa ii raspund si eu. Eu ii spuneam 'te iubesc' mai mereu, m-am indragostit de ea si ea sustine ca s-a indragostit si ea si mi-a spus-o. La un moment dat mi-a zis chiar ca nu i-am mai zis de doua zile ca o iubesc. Mihaela mi-a dat numarul ei de telefon pentru a tine legatura intrucat ea avea in perioada aceea ceva probleme cu Facebook-ul. Imi spunea ca vrea sa imi gaseasca punctul slab ca sa ma atace" asa a inceput asa zisa relatie dintre cei doi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate