Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu

Ce a ascuns Mădălin Ionescu de Cristina Șișcanu până acum

Vedete

„De fiecare dată ai evitat” Ce a ascuns Mădălin Ionescu de Cristina Șișcanu până acum?! Nu a vrut nici în ruptul capului să-i dezvăluie asemenea detalii intime: „În seara aceasta nu suntem soț și soție”

Mădălin Ionescu a fost luat la întrebări de soția sa și așa a spus lucrurilor pe nume. Ce subiect au abordat public cei doi?

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți din anul 2011, au o fetiță împreună, sunt părinți și pentru copiii prezentatorului din primul mariaj și au devenit, pentru mulți din online, un model de familie.

Sunt mereu în atenția opiniei publice, au ales să trăiască așa, sinceri cu fanii lor și unul cu altul, mai ales că povestea lor de iubire a început pe vremea când erau colegi în cadrul unei emisiuni TV, dar, chiar și așa, subliniază ea, încă există între ei ceva care nu s-a spus niciodată.

Citește și: Cristina Șișcanu, la capătul puterilor! Soția lui Mădălin Ionescu nu a mai rezistat și a spus totul: „Sunt pe marginea prăpastiei. Trag de mine să nu mă doboare”

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu

Ce a ascuns Mădălin Ionescu de Cristina Șișcanu până acum

[Sursa foto: Facebook]

Mădălin Ionescu, secretos în privința trecutului său amoros 

Motiv pentru care, avându-și soțul invitat în emisiunea sa, Cristina Șișcanu a dat cărțile pe față și l-a luat la întrebări pe Mădălin Ionescu.

Iar discuția lor, avută în fața camerelor de filmat, are legătură cu trecutul lui amoros. Trecut în care se știe doar că a fost însurat, din relația anterioară rezultând și doi copii pe care i-a crescut alături de Cristina. Șișcanu.

Și nu doar publicul știe atât, ci și Cristina Șișcanu. Ea subliniază că oricât de mult a încercat să vorbească cu soțul ei despre viața amoroasă de dinainte căsătoriei lor, Mădălin a refuzat mereu vehement.

Citește și: „Fac un botez” Cristina Șișcanu, pregătiri intense pentru petrecere! Ce mare eveniment va avea loc în familiei prezentatoarei TV

Iar acum, când a încercat din nou să-l ia la întrebări, doar că la TV, prezentatorul a fost ferm și a motivat de ce nu s-a lăsat niciodată pradă acestor discuții.

Conform spuselor sale, trecutul e trecut și trebuie să rămână acolo. Concret, Mădălin Ionescu crede că dacă trecutul este discutat și adus în relația din prezent nu se descoperă nimic, ci doar se pot strica relațiile care acum contează.

De asemenea, el mai punctează și faptul că un om care-și discută mereu trecutul este un om care nu și-a vindecat rănile și care nu face decât să-și afecteze partenerul și relația din prezent cu propriile probleme.

Citește și: „Sunt o mamă rea?” Ce nu-i dă voie Cristina Șișcanu fiicei sale, Petra?! Soția lui Mădălin Ionescu a vorbit public despre asta

Mădălin Ionescu: Habar n-am ce o să mă întrebi, mi-e teamă.

Eu n-am fost genul să-ți facă mărturisiri legate de ce s-a întâmplat în viața mea amoroasă.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Cristina Șișcanu: Păi, am multe curiozități de dinaintea mea în legătură cu partea asta amoroasă. 

Mădălin Ionescu: N-am fost genul care să-ți facă confidențe.

Cristina Șișcanu: De fiecare dată când te-am întrebat ai evitat. 

Mădălin Ionescu: Pe mine mă deranjează foarte tare, nu știu dacă este un obicei românesc, dar foarte multe dintre cupluri când își încep povestea de dragoste, o intoxică cu tot felul de relatări despre ceea ce s-a întâmplat înainte.

Deja te încarci cu niște chestii care denotă că nu ai depășit emoțional acele experiențe. N-am avut nevoie să-ți povestesc acele lucruri.

Cristina Șișcanu: Bine, dar în seara aceasta nu suntem soț și soție, tu ești invitat și eu sunt moderatorul acestei emisiuni, așa că pot să te întreb, iar tu ar trebui să fii amabil și să răspunzi.