De frica "Apocalipsei mayase", un chinez a cheltuit 160.000 de dolari ca sa-si construiasca "Arca lui Noe"

Potrivit "China News Service", Lu Zhenghai, un barbat din China, a investit 160.000 de dolari ca sa-si construiasca "Arca lui Noe", care-l va salva, spera el, de "Apocalipsa mayasa".

Distribuie pe:

fara descriereAsa arata Arca lui... Le ZhenghaiUn barbat din China e convins ca pe 21 decembrie 2012 va veni Apocalipsa. Omul e atat de sigur incat si-a cheltuit toate economiile sale, 160.000 de dolari, pentru a-si construi "Arca lui Noe", cu ajutorul careia va scapa de inundatiile care, dupa parerea lui, vor inghiti lumea.

Ambarcatiunea, care are 20 de metri lungime si cantareste 80 de tone, poate fi salvatoare pentru oricine are nevoie. "Cred ca inundatii masive vor matura Pamantul. Mi-am investit toti banii in construirea acestui vas. Cand va veni apocalipsa, pe 21 decembrie, oricine doreste poate sa vina pe "Arca lui Noe", in masura locurilor disponibile", a declarat Lu Zhengai, pentru presa din China.

fara descriereIn cazul in care lumea nu se va sfarsi pe 21 decembrie, Lu Zhengai spera sa-si recupereze banii transformand "Arca lui Noe" intr-un obiectiv turistic.

Rusii vand "truse de supravieture". Vodca e inclusa!
In orasul rus Tomsk, magazinele au scos la vanzare "truse de supravietuire". Un astfel de pachet contine: un sapun, un caiet studentesc, doua lumanari, o conserva de carne, o cutie de chibrituri si o sticla de vodca.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate