De frica lui Cumpănașu, locotenenții lui Clămparu răscolesc Europa pentru a le găsi pe fetele din Caracal! Scenariul de Oscar al unchiului Alexandrei Măceșanu

Alexandru Cumpănașu susține că oamenii din echipa lui s-au întâlnit cu ”locotenenții lui Clămparu”, care au fost de acord să se implice în găsirea Alexandrei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Alexandru Cumpănașu a băgat spaima în clanurile interlope românești din Spania și Italia, sau cel puțin așa susține candidatul la alegerile prezidențiale. Unchiul Alexandrei Măceșanu a povestit într-un live că după apariția la televiziunea italiană, ”locotenenții temutului Ion Clămparu” s-au speriat pentru că au aflat că poliția pregătește adevărate ”raiduri” în zonele controlate de interlopi.

fara descriere

Citeste si: Cum arată vila cu două etaje a lui Alexandru Cumpănaşu! Casa are amenajată şi o terasă! FOTO

Citeste si: Cazul Caracal. Ce a făcut, de fapt, mama Alexandrei Măceșanu două zile în Italia

Citeste si: Mara Bănică a fost în comă! Jurnalista s-a zbătut între viață și moarte în urmă cu 15 ani

Vizate ar fi ”cuiburile” din Spania și Italia ai celui mai temut interlop din Europa, scopul fiind acela de a da de urma fetelor dispărute în România. În joc intră și un investigator din echipa lui Cumpănașu, care are o întâlnire cu unul dintre locotenenții lui Clămparu. Acesta îi spune că va porni el însuși o investigație ”internă” și că va încerca să facă rost de informații care să ajute la găsirea Alexandrei și a Luizei.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate