De frica scandalurilor, Salam si-a platit datoriile la hotelul in care locuieste! Intra sa vezi cat avea de achitat manelistul

Scandalul in care este implicat Florin Salam l-a determinat pe manelist sa isi plateasca toate datoriile, inclusiv cele pe care le avea la hotelul din Vitan in care locuieste de ani de zile!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereToata lumea stie ca Salam prefera sa stea intr-un hotel de patru stele decat in vila pe care o detine in Berceni! Florin are doua apartamente pe care le inchiriaza lunar de mai multa vreme si se simte acolo ca acasa, nu ii lipseste nimic si poate veni la orice ora fara sa deranjeze pe nimeni! De altfel, surse din preajma lui sustin ca manelistul este foarte bine vazut in stabilimentul din Vitan, mai ales ca este un bun platnic si da banii cash nu prin virament bancar!

Corectitudinea lui Salam s-a vazut si marti, la cateva ore dupa ce a fost la Parchet sa dea declaratii in scandalul drogurilor in care este implicat! De teama sa nu i se intample ceva si sa nu ramana dator, el a platit imediat suma de aproximativ 2.500 de lei pe care o avea de achitat pentru rezervarile facute in ultima vreme!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate