De Halloween, Delia Antal s-a inrolat in armata!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Ocupata la Londra cu terminarea documentarului educativ "WE CANnes", actrita Delia Antal a avut parte de-o escapada in seara de Halloween. Prietenele au insistat s-o scoata la distractie, asa ca in cele din urma Delia a cedat si a iesit cu gasca la o petrecere privata de Halloween.

Mai intai, actrita si regizoarea filmului “D’ORA” a luat cina la un restaurant cu specific japonez, apoi a fost invitata la un eveniment organizat special cu ocazia sarbatorii de Hallowen. Astfel, Delia Antal s-a transformat intr-o diva sexy, blonda, care a purtat un costum army destul de decoltat, care-i punea formele in evidenta.

Delia a atras cateva priviri admirative, iar la un moment dat, spre amuzamentul prietenelor sale si al celor din jur si-a pus pe cap o peruca de culoare verde deschis si a dansat asa pana dimineata.

“Nu mai m-am distrat de mult asa de bine. A fost un Halloween pe cinste! Nu vroiam sa ies sa ma distrez pentru ca am foarte multa treaba in aceasta perioada si trebuie sa finalizez cateva proiecte importante, insa m-am distrat copios, mai ales ca am interpretat un rol nou si m-am costumat provocator...”, a spus Delia.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate