De la ce au început scandalurile între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „Noi am avut o relație perfectă până acum vreo 10 zile, în Dubai, când...” Ce s-a petrecut în vacanță

Bianca Drăgușanu a povestit ce s-a întâmplat în timp ce era cu Alex Bodi în Dubai. De la asta au pornit scandalurile între ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost invitați într-o emisiune de televiziune. Deși cei doi soți declaraseră cu nu vor să mai dea detalii din relația lor, iar blondina a accentuat că nu se simte datoare cu explicații, ei au acceptat să vorbească despre ce se petrece între ei.

Conform declarațiilor celor doi amorezi, dicuțiile în contradictoriu încep, de obicei, din cauza geloziei Biancăi Drăgușanu. Blondina spune, însă, că există anumite lucruri pe care Alex Bodi le face și care nu îi dau liniște și o deranjează. Deși nu a spus exact despre ce este vorba, a dat de înțeles că ar fi vorba despre o prezență feminină, iar internauții cred că motivul scandalurilor este fosta partneră de viață a lui Alex Bodi.

„Noi am avut o relație perfectă până acum vreo 10 zile, în Dubai, când eu am plecat de acolo și el a rămas că mai avea treabă. Eu acolo am avut de lămurit o situație pe care el nu a lămurit-o și eu am mai găsit o situație pe care el tot nu a lămurit-o. Mi-am ieșit din fire și de atunci ne tot tachinăm”, a povestit Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii la care a fost cu Alex Bodi.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a spus tot adevărul despre scandalurile cu Alex Bodi! E vorba de alte femei: „Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”

fara descriere

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, primele declarații despre incidentul violent din parcare

Soțul Biancăi Drăgușanu neagă că ar fi vrut s-o lovească pe Bianca sau că ar fi amenințat-o. Ba din contră, Bodi susține că își dorea s-o ia în brațe. Într-o discuție prin telefon cu un reporter de la Știrile Kanal D, Alex Bodi a declarat că el și Bianca Drăgușanu nu au de ce să se împace pentru că ei nu s-au certat.

fara descriere

Alex Bodi: Eu am luat-o în brațe, s-a urcat pe mașină, am intrat apoi în restaurant, am plecat împreună... Ce cuțite, ce picioare să-i dau? Nu e de împăcat, noi nu am fost certați. Avem niște chestii... Pur și simplu de orgolii, niște reproșuri. Sună acolo, demonstrează-mi aia, fă-mi aia. Nici vorbă de cuțit. Doamne ferește! Ea și-a băgat telefonul și i-am zis: dacă vrei să scoți telefonul afară, îți rup geaca! Eu pot să fac orice și lumea interpretează cum vrea ea. Păi dacă ea se urca... Păi poate voiam să facem dragoste pe mașină, de ce nu ați zis așa?

Bianca Drăgușanu: Te rog frumos să încetezi, Alex, cu atitudinea asta! Nu ai cum să declari lucrurile astea. Noi avem niște discuții, dacă se poate publice acum, despre relația și viitorul relației noastre. Nu mă simt datoare să dau explicații nimănui.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate