De la disparitia Elodiei, Cioaca a invartit femeile pe degete!

Suspect principal in cazul presupusei crime careia i-a fost victima sotia, Cristian Cioaca a avut magnet la femei pe tot timpul anchetei. In cei cinci ani de dupa disparitia Elodiei, Cioaca s-a afisat cu cel putin patru femei: Diana, Ligia, Mihaela si Luminita.

Distribuie pe:

Autor: A.B.C.

fara descriereLigia VoineaPrima femeie pe lista lui Cioaca  a fost Diana Precup din Pitesti, pe care Cioaca o cunoscuse in iulie 2007, in timpul unui concediu in Italia, cu ceva mai mult de o luna inainte de disparitia Elodiei. Cei doi ar fi devenit amanti, asa cum a sustinut si mama Elodiei, Emilia Ghinescu, in mai multe interviuri. Relatia dintre Cioaca si Diana s-ar fi rupt in noiembrie 2007, cand in viata lui Cioaca a aparut o tanara din Brasov, Ligia Voinea, care s-a indragostit de fostul politist dupa ce l-a vazut la televizor. Ziarul Gardianul sustinea la acea vreme ca Ligia, mostenitoarea unei averi importante, l-a asalatat cu cadouri pe Cioaca, apoi l-a sprijinit cu bani: "Ligia i-a platit o suma importanta de bani pentru autoturismul Peugeot 607, in acte, masina fiind astazi a ei, dar in realitate aflându-se tot in posesia lui Cioaca. De altfel, la nunta surorii lui Cristian Cioaca, Ana Maria, spun apropiatii, Cristian Cioaca a folosit un autoturism marca Audi, aflat, de asemenea, in proprietatea Ligiei", nota ziarul.Se pare ca povestea de dragoste s-a incheiat la initiativa Ligiei, care a realizat ca fostul politist statea cu ea doar pentru avantaje materiale. Cu toate acestea, Ligia a declarat la televizor "Cioaca a fost iubirea vietii mele".

fara descriereMihaela JuganaruCioaca nu a ramas singur multa vreme. In viata lui a aparut "o prospera femeie de afaceri, pitesteanca Mihaela Juganaru, proprietara unei companii care inchiriaza autoturisme de lux", scria Gardianul.

Cea mai lunga relatie a lui Cioaca este cea din prezent. De aproape doi ani, el are o relatie cu Luminita, tot o pitesteanca, o fosta colega de liceu a surorii sale. Luminita lucreaza la Serviciul de ambulanta, este divortata si are doi copii.fara descriereLuminita, actuala prietena a lui Cioaca

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate