De la Divertis a ajuns la agricultura! Nu o sa-ti vina sa crezi cu ce se ocupa acum unul dintre componentii de baza al celebrului grup de umor

A fost timp de mai multi ani unul dintre componentii de baza ai grupului Divertis. A renuntat insa la viata pe scena in favoarea unei afaceri in agricultura.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descrierePutina lume stie ca Ghighi Bejan este, la ora actuala, seful Patronatului Zaharului. Are o afacere prospera intr-un domeniu care a prins aripi in ultima perioada: cultivarea si prelucrarea sfeclei de zahar.

Arhitect de profesie, Ghighi Bejan a facut parte din grupul Divertis inca din 1986 si a aparut pe toate scenele tarii,  apoi a facut istorie la Tv cu celebrele sale monologuri. Acum insa activitatea sa este concentrata in cu totul alta directie. Intr-un interviu pentru agrointel.ro, cel care spunea monologuri de senzatie la TV, vorbeste acum cu seriozitate despre recolta de sfecla si despre profitabilitate. ”Ne aflam in plin sezon de cules a sfeclei de zahăr. Si cum fabricile au anuntat ca lucreaza si de Anul Nou, asteptam o recolta buna de sfecla de zahar, adica realizarea cotei nationale de 105.000 tone de zahar din sfecla romaneasca, fara importuri”, a spus Ghighi Bejan.

Iata-l pe Ghighi Bejan intr-unul din savuroasele lui monologuri:


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate