De la repetitii la spital! O concurenta de la X Factor a lesinat la lectiile de canto!

Tensiunea si stresul care apasa pe umerii concurentilor de la X Factor si-au spus cuvantul. Elena Gondos, roscata trupei RED a ajuns de la repetitii direct la spital si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Distribuie pe:
fara descriere
Trupa RED

Tanara a simtit ca nu se mai poate tine pe picioare, iar membrii echipei si colegele de trupa au hotarat ca este mai bine sa o consulte un medic, astfel ca ca a ajuns la Camera de garda a Spitalului de Urgenta din Capitala.

Din fericire, Elena nu a patit nimic grav, ci doar a suferit o cadere de calciu, din cauza acumularii de stres. A primit ingrijirile medicale de care avea nevoie, iar la intoarcerea in casa X Factor a fost intampinata cu afectiune de cele doua colege de trupa, Francesca si Oana. Elena marturiseste ca, pentru ea, momentan, castigarea acestui concurs este cel mai important lucru si ca isi doreste sa ajunga cat mai departe, indiferent cata munca si cat stres presupune acest lucru.

Intamplarea a fost un episod trecator, astfel ca telespectatorii o vor putea vedea si vota duminica pe Elena, impreuna cu cele doua colege.

Cei 13 finalisti care au ramas in cursa pentru premiul in valoare de 200.000 de euro vor face show in cea de-a doua gala live X Factor a carei tema este demarcatia fina dintre dragoste si ura.  Tensiunea creste si intre juratii deveniti mentori. Dan Bittman este singurul mentor care are inca toti elevii in competitie, iar spiritele s-au incins inca de saptamana trecuta cand Dan a ales sa salveze trupa mentorata de Delia, in defavoarea concurentei lui Cheloo.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate