De necrezut! Iata din ce pensie traieste sora marelui regizor Sergiu Nicolaescu!

Desi este sora unuia dintre cei mai mari artisti romani, Iolanda Nicolaescu traieste dintr-o pensie mizera, asemenea milioanelor de batranei din tara noastra!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIolanda Nicolaescu (86 de ani), sora regretatului regizor Sergiu Nicolaescu, are o pensie foarte mica, de numai 650 de lei pe luna!

Am muncit 17 ani la Institutul de Proiectari, insa prin anii '70, Sergiu m-a rugat sa renunt la serviciu ca sa pot avea grija de mama noastra care se imbolnavise. Asa ca am renuntat atunci la serviciu  iar acum suport consecintele. Am o pensia de doar 650 de lei pe luna. Ii multumesc totusi lui Dumnezeu ca ma descurc. Am observat in ultimele luni ca ea (n.r.vaduva regizorului) imi plateste intretinerea”, ne-a declarat, in exclusivitate, Iolanda Nicolaescu.

fara descriereDe la inceputul anului, de cand a disparut dintre noi marele actor, in jurul mortii sale au fost mai multe scandaluri. Ultimul este legat de aparitia unui testament potrivit caruia vaduva regizorului ar beneficia de toata averea lui Nicolaescu. Testamentul a fost insa atacat de Iolanda, iar cauza se judeca la Tribunalul Bucuresti!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate