De Paste, Kanal D va difuza capodopera cinematografica “The Hunger Games/ Jocurile Foamei – Revolta”

#Duminica si luni, de la ora 23:00, telespectatorii pot urmari cele doua parti ale productiei care a cucerit, inca de la lansare, milioane de fani in intreaga lume

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

De Sarbatori, Kanal D aduce telespectatorilor, pe micul ecran, un film de referinta, care a scris istorie in cinematografia mondiala. Duminica, 19 aprilie, si luni, 20 aprilie, de la ora 23:00, Kanal D va difuza filmul de aventuri “Jocurile Foamei – Revolta” / (titlul original “The Hunger Games – Mockingjay”), al treilea film din trilogia de mare succes “Hunger Games”.

Prima parte a productiei “Jocurile Foamei – Revolta” va fi difuzata duminica, 19 aprilie, in Prima zi de Paste, la ora 23:00. Aceasta continua povestea lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), care se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei si devine astfel un simbol al sperantelor oamenilor din tinutul Panem, populatie aflata in continuare sub tirania Capitoliului. De aceasta data, Kantiss va avea o surpriza uriasa; dupa ce a fost rapit, Peeta Mellark (Josh Hutcherson) isi va face aparitia intr-o ipostaza neasteptata. Curând, tanara se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

Citeste si: ROventura. Tara Dornelor, un loc de poveste unde tradițiile se impletesc cu credința!

fara descriere

Luni, 20 aprilie, in a doua zi de Paste, la ora 23:00, va fi difuzata cea de-a doua parte a filmului care o prezinta pe eroina Katniss Everdeen ce trebuie să lupte pe toate fronturile: pentru a-l aduce pe Peeta la normal si a conduce o mică armată spre Capitoliu, în ciuda obstacolelor din partea unor dușmani știuți și neștiuți, cu scopul a-l înfrânge pe Președintele Snow si  de a întelege care este amenințarea cea mai gravă care trebuie cu adevărat anihilată. În cursul luptelor sale, Katniss va pierde oameni dragi și va fi nevoită să aleagă în dragoste.

​Impresionanta productie  este regizata de Francis Lawrence si ii are in distributie pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland si Phillip Seymour Hoffman.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate