De pe masa de Revelion nu trebuie sa lipseasca pestele! Nu stiai ca poti pregati asa somonul

Traditia spune ca pe masa de Revelion este bine sa ai si peste. Desi un pic mai costisitor, somonul este un peste ideal pentru mesele festive.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Somonul poate fi consumat crud sau poate fi gatit rapid in tigaie, la cuptor, pe gratar sau la vapori. Din somon poti pregati atat aperitive, cat si feluri principale.

Iata o reteta mai putin cunoscuta: ecler cu somon.

Ingrediente: coji de mini-ecler, 3 bucati de file de somon afumat, 250 g de smantana grasa, coaja unei lamai, 2 linguri de mascarpone, o lingurita de ghimbir, o lingurita de sare, 2 linguri de arpagic verde tocat.

Da pe razatoare coaja de lamaie. Bate smantana cu mixerul pana devine frisca. Adauga coaja de lamaie, ghimbirul si sarea. Amesteca apoi cu mascarpone. Incorporeaza somonul taiat bucatele mici si arpagicul. Umple cu aceasta garnitura cojile de ecler si tine-le la rece pana in momentul servirii.

Alte retete cu somon: http://www.curademiere.ro/6-retete-de-somon-pentru-masa-de-revelion/

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P