De pe patul de moarte, fratele lui Florin Salam trimitea mesaje disperate familie, în timp ce agoniza: „Eu nu mai scap, să știți! Faceți ceva să mă scoată de aici”

Fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, și-a prevăzut moartea și trimite mesaje disperate celor dragi.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

Florin Salam
Florin Salam a făcut mai multe declarații legate de ce se întâmpla cu fratele lui, Nelu Stoian, în spital

Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a murit în seara zilei de vineri, 25 septembrie. Bărbatul era de câteva săptămâni internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, după ce se infectase și el cu noul coronavirus.


In articol:

În ultimele lui zile din viață, Nelu Stoian a fost internat în secție de Anestezie și Terapie Intensivă. Soția lui a fost ultima persoană care l-a vizitat, cu doar o zi înainte ca el să se stingă, după ce a cerut insistent medicilor să i se permită să îl vadă pe fratele celebrului manelist.

Ce mesaje a trimis fratele lui Florin Salam familiei

De pe patul de spital, înainte de a muri, în timp ce agoniza, Nelu Stoian a trimis familiei mesaje disperate. El  presimțea că avea să moară internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, departe de familie și de toți cei dragi. Cu ultimele puteri, îi ruga pe membrii familiei apropiate să facă ceva pentru el.

„Eu de aici nu mai scap, să știți”, „Nu fac nimic pentru mine”, „Faceți ceva să mă scoată de aici” sau „Ajută-mă”, sunt câteva dintre mesajele pe care fratele lui Florin Salam le-a trimis înainte de se stinge.

Citeste si: Capcană cu daune uriașe pentru români. O semnătură te distruge - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Fratele lui Florin Salam
Florin Salam, împreună cu fratele lui, Nelu Stoian

Florin Salam, apeluri disperate în timp ce fratele lui, Nelu Stoian, era pe patul de spital

Celebrul manelist a oferit jurnaliștilor mai multe declarații în care se plângea de tratamentul pe care îl primea fratele lui în spital. În luna august, Florin Salam spunea că rudele apropiate nu primesc informații despre starea lui Nelu Stoian și că nimeni nu știa care era starea lui. Mai mult, la un moment dat familia ajunsese să creadă că el ar fi murit deja și că acest fapt era ascuns de cadrele medicale.

"Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră", declara la acea vreme Florin Salam.

sursa: Gândul 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușanu are grijă de Selena, fata lui Alex Bodi

Vor fi daţi AFARĂ! Mii de oameni rămân pe drumuri. Un gigant mondial taie masiv din personal

Oana Zăvoranu nu mai are limite! L-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat

Apelul disperat al lui Florin Salam după ce fratele lui fusese depistat cu coronavirus: „Nu poți să aduci un om pe picioare și să-l iei...”

Dezvăluiri după moartea lui Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam! Familia ar fi vrut să-l ia acasă, însă medicii nu au fost de acord

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies