LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

De Revelion, Lora fuge de la concert in America! Afla motivul pentru care vedeta se grabeste sa plece in noaptea dintre ani

Frumoasa cantareata si sotul ei, Dan Badea, sunt casatoriti din luna iulie a acestui an, insa sunt de nedespartit. Comediantul o insoteste pe vedeta la toate concertele pe care le are, indiferent de destinatie. In noaptea dintre ani, Lora va avea 6 concerte, iar programul ei incepe de la ora 19:00 si va termina abia la 04:00 dimineata.

Distribuie pe:

fara descriereSurpriza este ca, in zorii zilei, cantareata si sotul ei vor pleca spre America. Pentru ca Lorei ii este frica sa zboare cu avioanul, partenerul ei a facut in asa fel incat aceasta sa nu simta drumul, obosita find si sa doarma in cea mai mare parte a timpului. Astfel, Dan a facut rezervare la aeroport pentru noaptea de Revelion, la numai o ora dupa terminarea spectacolelor pe care le are .

Lora si Dan vor pleca in America in luna de miere. Cei doi indragostiti nu au reusit pana acum sa plece impreuna in vacanta, insa cum in luna ianuarie artistii au concendiu, insurateii au profitat de moment. Vedetele vor sta o luna in vacanta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate