Stiri

De sezon: pepene verde murat la borcan

Vă vine să credeţi sau nu, dar şi pepenele verde poate fi murat! Dacă îţi place foarte mult pepenele, află că în timpul sărbătorilor de iarnă te poţi bucura şi mai mult de acesta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


De sezon: pepene verde murat la borcan

Dacă nu mai doriţi gogonele, gogoşari sau castraveţi muraţi pentru sezonul rece, atunci vă puteţi îndrepta spre pepene murat sau chiar ouă murate! Citeşte mai jos pentru a afla cum se poate mura pepenele verde la borcan.

Ce trebuie să aveţi: pepene verde, 30 grame de stare la 1 litru de apă, 15 ml de oţet de 9% la un litru de apă.

Cum trebuie să muraţi penenele verde: Mai întâi se spală pepenii şi se taie rondele de 2 sau 3 centimetri grosime. Apoi, trebuie să le aşezaţi în borcane şi să turnaţi apă clocotăţi deasupra, lăsându-i la infuzat timp de 10 minute. După aceea, se scurg apa şi se repetă procedură. Apoi, peste pepeni se toarnă saramura clocotită. Saramura se fierbe timp de 10 minute, este strecurată şi se fierbe din nou. Oţetul se adaugă peste saramura la finalul fierberii. După aceea, borcanele cu pepenii verzi se vor închide şi se vor lăsa la răcit.

Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune