De Sfinții Constantin și Elena, comandă online prăjituri cu livrare în București!

Luna mai este una dintre cele mai frumoase din an, deoarece marchează trecerea de la primăvara, la vară. Este luna în care poate fi admirat pentru ultima dată în an liliacul, luna în care temperaturile ne îmbie să visăm la vacanța de vară și la plaje cu nisip fin.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Totodată, este și luna în care sunt sărbatoriți Sfinții Constantin și Elena, pe data de 21 mai. Aproape 1,8 milioane de români își serbează onomastica în acea zi și trebuie să recunoaștem că este un număr impresionant. În aceste condiții, cu siguranța ai și tu în familie sau în cercul de prieteni o persoană care își va sărbători onomastica. 

Anul acesta te îndemnăm la petreceri cât mai restrânse, având în vedere că pericolul încă nu a trecut, iar în felul acesta îi poți proteja și pe cei dragi, dar și pe tine. Deoarece localurile sunt încă închise, mai mult ca sigur vei sărbători acasă. Este o ocazie foarte bună pentru a-ți aminti de petrecerile din anii ‘90 de exemplu, când invitații ascultau muzică bună, consumau preparate gătite în casă cu drag și socializau până spre miezul nopții. 

În ceea ce privește preparatele pentru petrecere, în ziua de astăzi nu mai trebuie să îți faci griji în privința lor, deoarece poți comanda tot ceea ce ai nevoie. Este mult mai simplu, economisești timp prețios și susții și afacerile locale ce au fost și încă sunt afectate în această perioadă. Și bineînțeles, nu uita de tort și de prăjituri. Petrecerea nu ar fi completă fără acestea și este foarte bine de știut că le poți comanda și pe ele dintr-o cofetărie online, cu livrare în mai puțin de două ore. Dacă locuiești în Capitală și vrei să comanzi cele mai bune prăjituri pentru Sfinții Constantin și Elena (și nu numai) vă recomandăm Chocolat.

În această cofetărie online, vei descoperi prăjituri delicioase, preparate din ingrediente de cea mai bună calitate. Acestea sunt realizate din făină superioară, din ciocolată adevărată, ouă proaspete, frișcă preparată de la zero în laborator, cea mai bună vanilie și lista poate continua. Pe scurt, prăjiturile comercializate nu sunt preparate din premixuri sau cu înlocuitori (de exemplu margarină în loc de unt sau arome artificiale). Îți garantăm că vei simți diferența și te vei întreba de ce a trebuit să aștepți atât de mult până să încerci prăjituri cu adevărat delicioase. În plus, te vei bucura de livrare prajituri in Bucuresti în cel mai scurt timp posibil. 

În ceea ce privește sortimentele dintre care poți alege, te poți bucura de prăjituri, macarons, eclere, torturi, praline, ciocolată și biscuiți. Prăjiturile vor mulțumi pe toată lumea, având în vedere că poți comanda prăjituri clasice, dar cu rețete îmbunătățite, cum este și amandina sau poți opta pentru prăjituri speciale, pe care le vei găsi doar la Chocolat, cum sunt L’ Apothéose și La Forêt-Noire. Bineînțeles, oferta este mult mai bogată de atât, doar ți-am oferit câteva exemple. 

fara descriere

Așadar, dacă ai nevoie de prăjituri pentru Sfinții Constantin și Elena, nu ezita să le comanzi din cea mai bună cofetărie online din București. Livrarea se face în scurt timp și în cele mai bune condiții de siguranță! 

Sursa foto: www.chocolat.com.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate