De unde a pornit cu adevărat scandalul dintre Jador și Andy de la Puterea dragostei. ”Nu a suportat că m-am sărutat eu cu Simina pe holuri și în cabina de machiaj”

Jador l-a umilit în aceste momente pe Andy de la Puterea dragostei despre care a spus că nu fetele sunt prioritare pentru el atunci când vine vorba despre amor

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Jador l-a umilit în aceste momente pe Andy de la Puterea dragostei despre care a spus că nu fetele sunt prioritare pentru el atunci când vine vorba despre amor


In articol:

Jador a luat foc în momentul în care băieții din casa Puterea Dragostei, Andy, Cătălin și Turcu l-au jignit pe el și pe Ella, iar înregistrările au apărut, ca o dovadă, în mediul online.

”Relația mea cu băieții din clanul ăsta. Turcu este un băiat foarte mult. Eu am cunoscut o altfel de latură atunci când eram în emisiune. Am vorbit niște chestii de băieți. Chiar l-am învățat.

Cătălin: după ce am ieșit din casă, i-am invitat pe toți băieții, din prietenie, pentru că mi-am petrecut ultimul an din viață la Puterea Dragostei, i-am invitat pe toți și am luat de băut, am băut cu băieții acolo, am încercat să îmi deschid sufletul înaintea lor, să-i sfătuiesc pe fiecare în parte ce să facă. I-am zis chiar și lui Cătălin, că Ella îl plăcea: Dacă te combini cu Ella și te comporți frumos, tu poți câștiga”, a spus manelistul despre primii doi concurenți.

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a anticipat războiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Roxana s-a hotărât: “Eu nu mai văd puterea dragostei. Am ales să nu mai...” Ce anunț a făcut concurenta de la "Puterea Dragostei"?

Citeste si: Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei” nu se oprește aici. Concurentul continuă să publice înregistrările dintre Andy, Cătălin și Turcu: „Livian are dinți de cal, e hidos și Pirui e o...”

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a vorbit cu Sergio despre Bianca! Ce i-a spus o să-i dezamăgească pe "bibişori"!

Ce a spus Jador despre Andy! ”N-ai bani să treci strada” 

În privința lui Andy însă, cântărețul a fost mult mai dur. „Tu n-ai bani să treci strada. Vorbești cu mine? Nu vreau să mă laud, dar este o diferență între noi doi. Eu fac parte din altă lume, lumea care e altfel. E vorba de lumea cu respect care își asumă. Nu știu de ce faceți așa, probabil v-a influențat Andi, băiatul care am înțeles că umblă cu Mircea, unu , Mircea, știe el mai bine. Am înțeles că îi plac băieții. Mi-au zis fetele, sigur”, a comentat Jador pe vlogul său.

Jador a șters pe jos cu Andy de la Puterea dragostei! Cum a ripostat concurentul de la Puterea dragostei! Ne-am pupat direct în Camera Roșie și Siminei i-a plăcut”

Jador a șters pe jos cu Andy de la Puterea dragostei! Adevăratul motiv al scandalului nu este Ella, ci Simina! ”Să nu te iei cu noi (n.r Andy și None), pentru că atunci când ai aterizat prima dată în casa Puterea Dragostei te rugai de noi pe holuri să facem poze cu tine și noi nu voiam. Tu ești un țărănuș”, a tunat Andy, care apoi a vorbit și despre apropierea de fosta iubită a artistului, marea lui dragoste din primul sezon. "Ne-am pupat direct în Camera Roșie și ei i-a plăcut! Ne-am sărutat și pe holuri, și în cabina de machiaj, și nu cu forța cum s-a vehiculat, căci dacă nu voia, nu stătea la pupat! Să fim serioși, nu am legat-o în lanțuri! În plus, ar fi putut să se supere pe mine pentru gest dacă aș fi obligat-o, dar ea, din contră, a fost zâmbitoare”, au fost cuvintele cu care Andy l-a atacat pe Jador în urmă cu jumătate de an, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Ella de la Puterea dragostei îi dă lovitura de grație Bernei după mesajele secrete ale acesteia cu Jador! Ce a putut să spună despre iubitul ei, Philip

Declarații șocante ale mamei lui Iancu Sterp despre iubita lui, Denisa, mai mare cu opt ani decât el. ”Asta nu e bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies