De unde a primit Codin Maticiuc porecla „Poponeț”. Afaceristul spune că l-a ajutat în viață

Codin Maticiuc a vorbit despre porecla sa „Poponeț”. Iată de unde a căpătat acest apelativ, dar și de ce consideră că l-a ajutat în viață.

Autor: Daniela Radan

In articol:

Codin Maticiuc alias „Crai de Dorobanți” și „Poponeț” a mărturisit de unde a primit porecla cea din urmă enunțată, dar și cum consideră că l-a ajutat în viață.

Codin Maticiuc este un om de afaceri, căsătorit și are o fetiță superbă. Însă, înainte de a ajunge în acest punct, afaceristul a fost un adevărat cuceritor, afișându-se cu nume celebre precum Anna Lesko sau Gina Pistol. De asemenea, tot în tinerețe a căpătat și porecla „Poponeț”, care în prezent nu i se mai potrivește. Codin Maticiuc este un om solidar, care face tot ce îi stă în putință să-și ajute semenii.

Citeste si: Fiica de doi ani a lui Codin Maticiuc s-a îndrăgostit! Tatăl a descoperit mesajele pe care i le trimitea

El a înființat Fundația Metropolis prin intermediul căreia ajută persoanele bolnave sau pe cele lipsite de adăposturi. De ceva vreme, Codin Maticiuc s-a implicat și în lumea cinematografiei și a scriiturii. Dintre filmele sale amintim „Miami Bici”, „Două lozuri” și „Faci sau taci”.

Pe partea de scriitură amintim „Consumatorul de suflete” și cartea de tip biografic, lansată la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an, „Dresorul de lei și de fraieri -Viața lui Nuțu Cămătaru”, care se bucură de un succes copleșitor.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

De unde a primit Codin Maticiuc porecla „Poponeț”. Afaceristul spune că l-a ajutat în viață

Omul de afaceri Codin Maticiuc

[Sursa foto: Facebook]

Codin Maticiuc a primit porecla „Poponeț” de la un patron de club

Codin Maticiuc a primit porecla „Poponeț” de la un patron de club, pe vremea când era un iubitor al vieții de noapte. Se pare că acesta era foarte pasionat de dansurile tinerelor, care își câștigau existența prin mișcările provocatoare în fața clienților. Astfel, pe lângă porecla de „Crai de Dorobanți” s-a alăturat și „Poponeț”, care face aluzie la plăcerea lui Codin Maticiuc pentru posterioarele domnișoarelor din trecut.

Citeste si: Cât costă cartea scrisă de Codin Maticiuc despre viața lui Nuțu Cămătaru

Ce a spus afaceristul Codin Maticiuc despre porecla pe care o are

Invitat la o emisiune TV ani în urmă, Codin Maticiuc a vorbit despre cum l-a ajutat în viață porecla „Poponeț”. Potrivit spuselor lui, acest apelativ nu este prea flatant, însă l-a ajutat să stea departe de ilegalități. Iată întreaga sa declarație făcută în cadrul emisiunii la care a fost invitat: „Porecla m-a ajutat foarte mult în viaţă. Porecla nu e una de care să mă bucur. Acum 12 ani mi-a dat presa porecla. M-a ajutat foarte mult şi îmi dau seama abia acum în 2014. Am stat tot timpul departe de ilegalităţi. Nu puteam ajunge la puşcărie cu porecla asta. Îţi dai seama ce mi se întâmpla acolo? Întreaga imagine de crai mi-a făcut o imagine atât de proastă încât atunci când mă întâlneam cu cineva aveau aşteptări extrem de joase.”

 

Surse: redacția.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies