Vedete

De unde cumpara Betty, fiica lui Florin Salam, hainute pentru bebelusul sau!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


De unde cumpara Betty, fiica lui Florin Salam, hainute pentru bebelusul sau!icon photo

Pregatirile pentru venirea pe lume a primului nepotel al lui Florin Salam, care va fi botezat Matias Stefan, au fost demarcate de catre familie. (Unde va creste nepotelul lui Florin Salam) 

Betty a inceput sa se intereseze de mobilier si decoratiuni pentru camera pe care o va pregati fiului ei. In plus, de curand, Betty Stoian a achizitionat si primele piese vestimentare pentru garderoba celui mic.

“Betty a fost plecata in Dubai, in Emiratele Arabe, alaturi de Catalin (n.r.: viitorul ei sot). Nu s-au putut abtine, asa ca au cumparat deja cateva tricouri foarte frumoase pentru baietelul lor.

Sunt mici si foarte dragalase. De firma, da, de fite! In rest, nu prea au cumparat hainute. S-au interesat de banca de celule stem si ce trebuie facut pentru a rezolva si acesta chestiune.

Cel mic se va naste in luna septembrie, iar kit-ul de celule stem trebuie sa-l aiba cand va merge la maternitate”, ne-a declarat Mica, matusa lui Betty Stoian.

 

Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune