Stiri

De unde ne urmaresc EXTRATERESTRII si ce vor de la noi? Un profesor a spus totul

Un profesor roman a explicat ce vor extraterestii de la noi si unde sunt ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


De unde ne urmaresc EXTRATERESTRII si ce vor de la noi? Un profesor a spus totulicon photo

Invitat intr-o emisiune tv, profesorul doctor Dan Farcas a vorbit despre prezenta extraterestrilor printre noi si despre scopul lor in ce priveste omenirea si planeta pe care traim.

"Acum 500 de milioane de ani, stramosul nostru era un viermisor. Extraterestrii puteau sa ajunga aici si sa vada, ahaa, asta este o planeta de viitor, deci ce facem? O iubim, o ocrotim", a spus profesorul Dan Farcas.

„Fără îndoială nu mai au probleme legate de spaţiu, de timp, de materialitate, de moarte şi probabil că ne ţin aici ca într-o grădiniţă să vadă ce facem. Nu e vizită, sunt aici de atunci de atunci, supraveghere, control, dar nu vizită”, a declarat specialistul, comform antena3.ro.

Jumatate din populatie crede in existenta OZN-urilor. Pare din ce in ce mai sigur ca nu suntem singuri in Univers. Subiectul este controversat in continuare, insa exista dovezi despre existenta OZN-urilor si a extraterestrilor, care sfideaza si logica si stiinta.
 

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune