De ziua ei, Larisa Dragulescu si-a facut cadou un telefon mobil de 3000 de lei. Ea a povestit pentru WOWbiz.ro cum vrea sa-si denumeasca sanii

Larisa Dragulescu, fosta sotia a gimnastului Marian Dragulescu, a implinit azi, 28 de ani. Larisa, care a recurs de curand la o interventie chirurgicala de marire a sanilor, intentioneaza sa le dea acestora o denumire.

Distribuie pe:

fara descriere

La cei 28 de ani pe care i-a implinit azi, Larisa Dragulescu, fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu, a declarat pentru WOWbiz.ro ca a fost cea mai fericita din lumea cand, dis-de dimineata, a fost sunata de cei doi copii ai ei, Beatrice si Richard, care i-au urat si cantat, la telefon. "Aproape ca mi-au dat lacrimile cand i-am auzit. A fost foarte emotionant", a povestit Larisa, care se afla in Bucuresti pentru a fi in continuare sub supraveghearea medicului, dupa interventia de implanturi mamare. "Acum ma simt mult mai bine, dar inca nu pot spune ca sunt refacuta in totalitate", a mai spus Larisa care, dupa modelul Sanzianei Buruiana, intentioneaza si ea sa-si denumeasca sanii. "Cred ca le voi spune Lar si Isa", a mentionat ea. Si pentru ca, la aniversarea zilei de nastere, cu totii obisnuim sa primim cadouri din partea celor dragi sau a prietenilor, Larisa a preferat sa iasa din tiparele acestei stari de normalitate, facandu-si singura un cadou de ziua ei. "Mi-am cumparat un telefon mobil, de care sunt tare mandra", a incheiat Larisa, care a scos din buzunar 3000 de lei pentru respectivul aparat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate