De ziua ei, prima femeie dupa care a fost innebunit Adi Mutu, ne spune ca exista viata frumoasa si dupa "briliant". Vezi cum arata acum pitesteanca Anca Nicolae, cea care i-a sucit mintile fotbalistului la inceput de cariera!

Distribuie pe:
fara descriere

 

Inainte de viata amoroasa tumultuoasa, presarata cu femei ca Laura Andresan, Moran Atias, Martina Stella, Aida Yespica, Diana Munteanu, Kitty Cepraga, Blu Cantrell si lista poate continua pana maine, "Briliantul" a avut o relatie serioasa , de doi ani, cu pitesteanca Anca Nicolae, de care s-a despartit cand fotbalistul a cunoscut-o pe Alexandra Dinu. Apropiatii fetei care i-a stat alaturi sportivului cand nu era inca un superstar al gazonului sustineau, la vremea respectiva ca juna a suferit foarte mult in urma despartirii de Adi, fiind chiar aproape de o depresie. Din fericire, timpul le vindeca pe toate, mai eficient ca orice medicament, asa ca acum Anca este linistita si implinita, alaturi de un barbat care-i ofera siguranta si iubire. Am sunat-o pe fosta iubita a stranierului roman exact de ziua ei si am surprins-o vesela si comunicativa.


"Acum sunt cu un om normal, am o afacere, sunt designer vestimentar si pot sa spun ca sunt implinita. Eram copil cand am fost cu Adi, a fost o iubire nebuna, dar nu am niciun regret. A durat exact cat a trebuit si sper ca toata lumea sa-l lase in pace, sa-si vada de cariera lui, ca toate scandalurile il abat de la ceea ce este cu adevarat important", a declarat, in exclusivitate pentru Wowbiz.ro, de ziua ei, Anca Nicolae.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate