Stiri

Decizia de ultim moment a tatalui celor doi copii abuzati in lift de un pedofil: "De dimineata tremur, nevasta mea e..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Decizia de ultim moment a tatalui celor doi copii abuzati in lift de un pedofil: "De dimineata tremur, nevasta mea e..."icon photo
 
Tatal copiilor abuzati de un pedofil intr-un bloc din Drumul Taberei a luat o decizie de ultima ora. Barbatul urmeaza sa faca afise si sa le lipeasca printre blocuri, vrea ca pedofilul sa fie prins cat mai repede si sa plateasca pentru fapta sa. 
 
Mama micutilor, fetita de 5 si baiat de 9 ani, sustine ca agresorul i se pare cunoscut si crede ca este din zona. 
 
 
"Cineva era in urma lor, au crezut ca era un vecin si le-a tinut usa sa intre. Baiatul a spus ca vrea la etajul 4, dar el a apasat la 8. A venit politia si ea (fetita – n.r.) a inceput sa detalieze. Fata nu si-a dat seama ce s-a intamplat, dar baiatul da, e speriat. Trebuie prins repede, sunt scoli, gradinite in zona. Vreau maine sa fac niste afise, sa vedem daca il cunoaste cineva de pe la blocuri.
 
Sa anunte neaparat la 112, nu e un om care sa stea printre noi. Sotia a vazut imaginile si prima reactie a fost: l-am mai vazut pe omul asta undeva, ca era la magazin, la scoala, ca l-a mai vazut. De dimineata tremur, nevasta mea e si mai si", a povestit acesta pentru Digi24. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune