Decizia de ultim moment luata de Bianca Dragusanu in privinta lui Tristan Tate! De ce nu se mai pozeaza cu el pe internet EXCLUSIV

Fosta prezentatoare a luat hotararea de a se promova doar pe ea si familia!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

 

fara descriere

Relatia tumultuoasa pe care Bianca Dragusanu o are cu Tristan Tate a determinat-o pe vedeta sa fie mai reticenta in privinta promovarii pe internet alaturi de el! (citeste prima reactie a Biancai Dragusanu dupa despartirea cu scantei de Tate)

Bianca Dragusanu a luat o ultima hotarare in privinta lui Tristan Tate! "Nu mai apare alaturi de el dupa scandalurile repetate"

Daca in prima luna de iubire, blondina isi posta, pe toate adresele sale de socializare, numai imagini cu ea si omul de afaceri englez, in ipostaze tandre, de indragostiti sadea, dupa despartirile repetate, a schimbat foaia.

Mai mult, Bianca Dragusanu a luat o ultima hotarare in privinta lui Tristan Tate, imediat ce a aparut in presa articolul, conform caruia s-ar fi certat cu barbatul extrem de urat, cu injuraturi ca la usa cortului! “Ea nu mai vrea sa isi puna nici macar o poza cu iubitul pe interet. Considera ca nu o favorizeaza in acest moment astfel de postari, mai ales ca mereu este in centru atentiei cu scandaluri. Bia prefera sa apara in imagini fie cu proiectele profesionale, fie alaturi de fetita”, au dezvaluit prietenele fostei prezentatoare TV
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate