Decizia drastică pe care a luat-o Adrian Alexandrov în afaceri! Logodnicul Elenei Udrea vrea să fie pe cont propriu în imobiliare!

S-a aflat de decizia drastică pe care a luat-o Adrian Alexandrov în afaceri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că aceasta este decizia drastică pe care a luat-o Adrian Alexandrov în afaceri. Logodnicul Elenei Udrea deţine, în franciză, o agenţie imobiliară care este afiliată la o importantă reţea internaţională. Presa economică a relatat că, în primul an de activitate, afacerile derulate de Alexandrov au atins 4 milioane de euro. Cel mai scump imobil vândut în 2018 de Adrian Alexandrov este o vilă din zona Arcului de Triumf din Bucureşti, achiziţionată de un om de afaceri străin cu 840.000 euro. (vezi cum s-au ruinat afacerile Elenei Udrea)

Citeste si: Elena Udrea și Alina Bica, la un pas să fie ”expediate” din Costa Rica! Cererea de azil politic a fost respinsă

Citeste si: Elena Udrea, supărată de 8 martie: „Să ai parte de suferința mamelor care au suferit din cauza ta”

Citeste si: Adrian Alexandrov e dezgustat de bomba sexy a Americii: „Nu a făcut nimic pozitiv și constructiv pentru societate, dar are silicoane în fund”

Decizia drastică pe care a luat-o Adrian Alexandrov în afaceri. Se aşteaptă la creşterea pieţei imobiliare

”Ar trebui să ne aşteptăm la o creştere economică susţinută a pieţei imobiliare în următorii ani, în special pentru segmentul industrial/logistic, precum şi pentru cel de birouri, în măsura în care contextul economic va continua să fie favorabil şi în 2019”, a spus Alexandrov pentru profit.ro, mărturisind astfel că are gânduri mari pentru 2019. La începutul anului, el a luatt o altă decizie importantă. "În timp ce Fiscul i-a poprit toate conturile, i-a închis compania din Nana şi încearcă să o execute silit, logodnicul Elenei Udrea şi tatăl copilului acesteia dă semnale indirecte că fostul ministru urmează să revină în România”, a relatat Jurnalul naţional.

fara descriere

Decizia drastică pe care a luat-o Adrian Alexandrov în afaceri. A înfiinţat o firmă pe care o şi administrează

Aceasta este decizia drastică pe care a luat-o Adrian Alexandrov în afaceri. “Deşi, în prezent, cei doi parteneri şi fiica lor se află în Costa Rica, Adrian Alexandrov a luat decizia, în data de 6 februarie 2019, să înfiinţeze, în comuna Corbeanca, o firmă care se ocupă cu activităţi imobiliare pe bază de comision sau de contract. Alexandrov a fondat societatea SC General Invest Estates SRL, în asociere cu prahoveanul Lucian Marian Sima, însă logodnicul Elenei Udrea este cel care administrează, conform actelor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, societatea”, s-a scris despre noua firmă a lui Alexandrov din domeniul imobiliarelor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate