Vedete

Decizia luata de Diana Belbita dupa ce s-a intors din Republica Dominicana! Are legatura cu Exatlon sezonul doi

Diana Belbita a fost una dintre concurentele de la Exatlon care a regretat eliminarea din competitie.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Intoarsa acasa, Diana Belbita a marturisit ca si-ar dori oricand sa se intoarca in competitia Exatlon. Chair si fanii o intreaba mereu pe fosta concurenta de la Exatlon daca are de gand sa se intoarca in competitie in sezonul doi. Tuturor, luptatoarea de MMA, supranumita “Printesa Razboinica” le raspunde ca nu-I permite regulamentul, insa ar accepta oricand o noua propunere.

Pana atunci insa, Diana Belbita a hotarat sa se implice altfel in Exatlon sezonul doi. Ea a creat pe facebook o pagina de fani, pe care sustine ca o va administra chiar ea, si face acest lucru pentru ca a fost dezamagita sa citeasca tot felul de comentarii jignitoare atunci cand s-a intors acasa.

“Dupa ce am iesit din competitie, am intrat pe mai multe grupuri dedicate Exatlonului si, de multe ori, am ramas neplacut surprinsa din cauza limbajul folosit si a postarilor de hate. Am creat acest grup pentru cei care vor sa isi sustina favoritii in sezonul urmator, dar fara a denigra alti concurenti. Mentionez ca voi sterge orice membru care nu foloseste un limbaj adecvat”, este mesajul transmis de Diana Belbita.

Iar grupul de fani al sezonului 2 al Exatlon, creat de Diana Belbita, a strans deja cateva mii de membri.

Galerie foto 
Setări confidențialitate