Vedete

Decizia luată de Gabriela Cristea la o săptămână de la moartea socrului ei! Ce a făcut vedeta şi i-a impresionat pe toţi! EXCLUSIV

Îndrăgita prezentatoare a plecat la Braşov, împreună cu soţul şi fetiţă

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Vinerea trecută, socrul Gabrielei Cristea a încetat din viaţă! Ioan Clonda a pierdut luptă cu o boală păcătoasă care îl ţintuise, de ceva vreme, la pat! 

Tatăl lui Tavi Clonda suferea de doi ani de o afecţiune păcătoasă, cu urmări grave, în special locomotorii! Poate tocmai de aceea, bărbatul nu a mai reuşit să ajungă deloc la Bucureşti, nici măcar atunci când noră lui a devenit mămica unei fetiţe, în septembrie 2017. (dezvaluiri incredibile facute de Gabriela Cristea despre relatia cu sotul)

“Batranul nu putea să urce în maşină, avea mari probleme de deplasare. La spital, a ajuns doar mama lui Tavi. Femeia i-a făcut o poză bebelusei şi i-a trimis-o şi soţului să o vadă! A stat apoi în Capitală o zi şi a plecat înspre Braşov pentru că bărbatul ei nu se simţea deloc bine”, au povestit apropiaţii familiei, care au mai specificat şi faptul că socrul Gabrielei Cristea nu a mai putut participă la niciun evenimen din viaţă copiiilor săi până în ziua în care a închis definitiv ochii!

Gabriela Cristea este încă marcată de moartea socrului ei! Ce a facut in acest weekend

Acum, la şapte zile de la tragedie, toată familia Clonda este în lacrimi! Mai mult, Gabriela Cristea este încă marcată de moartea socrului ei şi, de aceea, a şi plecat spre Braşov, pentru a participa la pomană de o săptămâna a bărbatului! De altfel, surse apropiate vedetei susţin că, în ciudă emisiunii pe care o moderează şi pe care trebuie să o ţină zilnic, ea a preferat să fie prezenţa lângă soţul şi familia în aceste momente triste, în plus, conform tradiţiei, a şi împărţit produse pentru sufletul bătrânului şi a aprins lumânări la biserică!
 

Galerie foto