Decizia lui Suleyman! Sultanul isi desemneaza succesorul la tron! Cine va fi acesta: Baiazid sau Selim? Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D, un nou episod dramatic din “Suleyman Magnificul"

Sultanul ia o decizie importanta pentru viitorul imperiului: isi alege succesorul la tron!

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereMarele vizir Kara Ahmet il informeaza pe sultan de zvonurile conform carora printul Baiazid ar fi sprijinit revolta falsului Mustafa, oferindu-le razvratitilor cufere pline cu galbeni. Suleyman tuna si fulgera de manie cand aude cum este calomniat fiul sau, Baiazid, si il cheama la Palat pe acesta pentru a afla care este adevarul chiar de la el.fara descrierePrintul Baiazid este preferatul mamei sale, sultana Hurrem

Si sultana Hurrem sare in apararea lui Baiazid si il roaga pe Suleyman sa arate ingaduinta fata de acuzele care i se aduc fiului lor. Mai mult, Hurrem este constienta ca greseala pe care a facut-o Baiazid, atunci cand s-a cununat cu Huricihan, nu va fi trecuta cu vederea de Suleyman.

Sultanul isi cheama fiii la Palat pentru a le comunica pe care dintre ei il va desemna succesorul tronului imperial.fara descriereSelim vrea sa-si distruga fratele, pe Baiazid

Cum va reactiona Baiazid la intalnirea cu tatal sau, atunci cand acesta ii vorbeste despre acuzele care i se aduc si pe cine va desemna sultanul ca fiind succesor la tronul imperial, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, numai la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate