Decizia pe care a luat-o Mihaela Borcea în privinţa afacerilor sale! Fosta soţie a lui Cristi Borcea şi-a făcut firmă prin care exportă vinuri româneşti în China!

Mihaela Borcea exportă vinuri româneşti în China, sperând să dea lovitura.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Mihaela Borcea exportă vinuri româneşti în China prin intermediul unei firme aflate pe numele ei. Fosta soţie a lui Cristi Borcea controlează mai multe afaceri pornite cu banii acestuia. Astfel, ea se ocupă de o clinică de înfrumuseţare care oferă tratamente împotriva îmbătrânirii, servicii de coafor, frizerie, cosmetică facială şi corporală, manichiură, pedichiură, precum şi de estetică dentară. Mihaela Borcea supervizează şi activitatea ştrandului şi a saloanelor de nunţi din Crângaşi, precum şi pe cea a hotelului din Olimp.

Citeste si: Cristi Borcea i-a lasat pe toti cu gurile cascate! Ce le-a spus detinutilor cand s-a intors in inchisoare

Citeste si: Cristi Borcea a primit avizul pentru blocurile cu 14 etaje pe care le va ridica pe malul Lacului Tei! Ansamblul rezidenţial va avea aproape 1.000 de apartamente!

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Valentina Pelinel a slăbit şi arată senzaţional! Secretul siluetei ei frumoase!

Activitatea cabinetului stomatologic ce activează în cadrul clinicii se desfăşura prin intermediul firmei "Michelle Dent SRL", în timp ce clinica funcţionează pe "Michelle SRL". Pe site-ul Ministerului de Finanţe se arată că “fosta firmă Michelle Dent Srl și-a schimbat denumirea și în prezent se numește Miwine Export Srl”. "Mi "vine de la Mihaela, "wine" de la vin, de unde reiese că fosta soţie a lui Borcea se implică în exportul de vin. (vezi ce ministru l-a luat la mişto pe Cristi Borcea)

Mihaela Borcea exportă vinuri româneşti în China. Anul trecut a făcut o vizită de lucru în ţara asiatică

Cel mai probabil, produsele vor ajunge în China. Toamna trecută, Mihaela Borcea a făcut o vizită de lucru în China, în calitate de membră a „Asociatiei China-România pentru promovarea comerţului internaţional şi economiei”. Mihaela Borcea a participat la mai multe întâlniri, în Bucureşti, cu oamenii de afaceri chinezi care doresc să investească la noi în ţară. Apoi, Mihaela Borcea a fost invitată la o întâlnire care a avut loc la un centru de afaceri din provincia chineză Henan. Din delegaţie a făcut parte şi iubitul Mihaelei Borcea, Sorin Rap, introdus în asociaţie de partenera sa. Mihaela Borcea a avut mai multe discuţii cu partenerii chinezi, cu care a făcut schimb de impresii şi de broşuri despre afacerile viitoare. Epidemia de coronavirus, care a izbucnit din China, ar putea, însă, să afecteze afacerile Mihaelei Borcea.

Acum câţiva ani, Mihaela Borcea şi-a mai încercat o dată norocul în afaceri din domeniul viticol, ea fiind actionarul unei firme al carei domeniu de activitate este "fabricarea vinurilor din struguri”. Firma a fost infiintata in 2014, iar primul sediu social a fost chiar in comuna aradeana Zabrani, al carei primar era Marian Toader, iubitul din acel moment al Mihaelei Borcea. Se pare ca Toader i-a recomandat Mihaelei sa investeasca in domeniul viticol, unde acesta activa de mai multa vreme. În 2015, Mihaela Borcea s-a despartit de Marian Toader, apoi a renunţat la afacerea cu vinuri, la care a revenit în prezent.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bucurie mare pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Anunțul făcut de 1 Martie, cu gemenele în brațe

Cristi Borcea îşi vinde apartamentul de lux din Miami, cu vedere la Oceanul Atlantic! Imagini fabuloase cu penthouse-ul de 5 stele! Ce preţ cere Borcea pe el EXCLUSIV

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Mihaela Borcea e mai îndrăgostită ca niciodată: „Îţi mulţumesc pentru “Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!”

Umilința pe care a trebuit să o suporte Alina Vidican chiar la ea acasă, în Miami! Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies